2777
2789
عنوان

آیفون۱۳ بخرم

80 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

شوهرم وضع مالیش خوبه ولی من از وقتی ازدواج کردم فقط یه گوشی تو دستم بود الانم انقد داغون شده ک همش هنگ میکنه...کلا من هیچی پیشم خراب نمیشه لباسای پنج سال پیشمم نوی نوئه..

ب شوهرم گفتم گوشی آیفون برام بخر گف برو یه گوشی سامسونگ سری A انتخاب کن ک نخواد الکی پول بدی گوشی نمی ارزه...شوهرم خودش گوشیش ۶۵ تومن شد دو سال پیش اما سامسونگه

احساس میکنم این چند سال خیلی ب خودم ظلم کردم و خرج نکردم...آخه اصلا اهل رنگ مو و ناخن و تیپ زدن نیستم...سالی یکی دو دست لباس میخرم ولی کلا زیاد برام مهم نیس چون اصلا نمیرم بیرون مث افسرده ها شدم

از این ناراحتم ک اگه خودم نگم هیچ وقت نگفت بیا پول بزنم ب حسابت یا برو برا خودت خرید کن ...انگار عادتش دادم ..در وافع اون منو عادت داده خرید نکنم...اوایل ازدواجمون وضع مالیمون بد نبود ولی خیلی خوبم نبود هروقت ازش پول میخواستم میگف الان چک دارم بزار هفته آینده و انقد تکرار کرد ک دیگه خسته شدم و دیگه هیچی نخواستم ولی وقتی عید میخواستیم بریم شهرشون مجبور میشد بخره..

ب نظرتون کار بدی میکنم اگه گوشی ک دوس دارمو بخرم خب منم دوس دارم یه کم ب فکر خودم باشم ولی هنوز نگرفته احساس میکنم پشیمون میشم برم همون گوشی عادی بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخر خیلیم خوبه حساب کار دستش میاد

آره...خیلی وقتا میرم پیشش میشینم بهش میگم دوس ندارم دستم جلوت دراز باشه الان ۸ ساله باهات ازدواج کردم احساس حقارت میکنم وقتی ازت پول مبخوام برا همین دیگه از بیرون و خرید کردن و همه آدما بیزار شدم..دوس دارم تو خونه بمونم و هیشکیو نبینم....

باید حتما یه سر روانشناس برم ..بخدا این ۸ سال داغون شدم

سرزنده ترین دختر دانشکده بودم صدای خندم همیشه بلند بود بهم میگفتن ب ترک دیوارم میخندی..ولی الان 

ب یه آدم کاملا غمگین تبدیل شدم

آره...خیلی وقتا میرم پیشش میشینم بهش میگم دوس ندارم دستم جلوت دراز باشه الان ۸ ساله باهات ازدواج کرد ...

عزیزم هرچند که بدعادتش کردی ولی هنوزم دیر نشده..سعی کن زود به زود بری خرید و به خودت برسی مرد جماعت زنشونو افسرده میکنن آخرسرم نگاهشون به زنای دیگس 

حتما بخر خرید کاملم بکن

هروقت بهش میگم میگه دوباره گیر دادیا تو مواقع حساس گیر میدی...باش برلت میخرم ولی نمی ارزه...

میخوام دیگه هیچ وقت ب فکر جیبش نباشم

میدونی از چی میسوزم؟از اینکه همیشه میگی مگه چی برات کم گذاشتم😅فقط از لحاظ خوراک کم نمیزاره ک انقد افسرده م اصن درست حسابی غذا نمیخورم..

عزیزم هرچند که بدعادتش کردی ولی هنوزم دیر نشده..سعی کن زود به زود بری خرید و به خودت برسی مرد جماعت ...

آره دقیقا...فعلا پولای نقدشو دارم ازش میگیرم..الان چهار تومن شده...این ۸ سال تنها کاری ک برا خودم کردم کتاب خوندم و ادامه تحصیل دادم وگرنه هیچ کار خاصی نکردم

ب نظرت ناخنامو بهشون برسم؟آخه علاقه ندارم ولی خواهرام همیشه ب ناخناشون میرسن و ذوق میکنن ولی من درک نمیکنم..‌احساس میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه

هروقت بهش میگم میگه دوباره گیر دادیا تو مواقع حساس گیر میدی...باش برلت میخرم ولی نمی ارزه... میخوام ...

یواش یواش شروع کن

تو عمل انجام شده قرارش بده

ب خواسته ات پروبال بده

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔