2777
2789

قصدمون جدیه خانواده ها میدونن بعد امروز داشتم میگفتم مامانم قول داده بود لیزر میبره گفت چرا آنقدر برات مهمه بغض کردم گفتم یک سری ناحیه های شخصیم تیرگی داره اذیتم میکنه میترسم بعدا تو بعدت میاد اونم گفت این حرفا چیه میزنی مگه من تورو برای اون چیزا میخوام فقط گفت فقط برای خودت می‌خوام گفت اصلا هم این چیزا اذیتم نمیکنه انقدرم خودتو اذیت نکن وقتی بهم رسیدیم خودم میبرمت لیزر🥺اما بچه ها من خیلی اعتماد به نفسم رفته اونجام حس میکنم خیلی زشته بدنم سفید اما اونجام تیره🥺چیگار کنم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا قبر یه رابطه رو با دستای خودتون نکنید !

ممنون 🙏🏻🌺

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

به نظرم نباید درباره اش صحبت میکردی باهاش 

دختر خوب هیچ وقت رو خودت عیب نذار 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕