2777
2789
عنوان

دعوا

149 بازدید | 11 پست

خسته شدم از دستشون دیگه نمیکشم خسته ام هر روز با مامان و بابام دعوا دارم اصلا درکم نمیکنن انگاری شعور ندارن واقعا من توی این سن کمی نیاز دارم بهشون بیشتر درکم کنن ولی نمیکنن و الان به مامانم گفتم سر نشخواری نخوابیدم شروع کرد به جیغ و داد کردن و فریاد زدن و عصبی شدن و کتک زدن و با هم بد دعوا کردیم و الان حالم بد خرابه 

سلام دوست خوبم

حق داری عزیزم اینکه نمی‌تونید همو بفهمید یا درک کنید و هر سری بخواید جنگ اعصاب داشته باشید 

هر کی باشه جای تو عصبی و ناراحت میشه 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه پیوی یکم صحبت کنیم خیلی دارم میترکم

بیا گلم 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
ما کتک کاری نکردیم سعی کن کتک کاری نشه بزن بیرون یا برو اتاقت درو ببند جوابشو زیاد نده  چند سا ...

۱۳

مراجعه میکنم به روانشناس تازه شروع کردم یکسری چیزا درونم هست و اونا خیلی اذیتم میکنن سر همین موضوعات دعوا میشه بعضی وقتا