2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص گل مغربى بگير بخور 

از داروخانه تهيه كن

براى كيست ها و توده هاى زنانه در سينه و رحم و تخمدان مفيده و اگه خداى نكرده وجود داشته باشنم دفع مى كنه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

خواهرانه بهت میگم

لطفا دراولین فرصت سونو بده 

چیز خاصی نیست ولی حتما حتما سونو بده

نمیخوام بترسونمت ولی زنداداشم من علائم داشت و فکر می‌کرد غدد شیری هست و ساده گرفت، حتی رفت پیش ماما و اونم گفت تو شیردهی طبیعیه و نگران نباش.

متأسفانه وقتی فهمید که کار از کار گذشته بود و سرطان از سینه به کبدش زده بود. 

بعد دوسال خدا این فرشته رو از ما گرفت

شاید اگه زودتر میفهمید و کبدش درگیر نمیشد، الان بالا سر بچه هاش بود.

بازم میگم نمیخوام بترسونمت مثل زنداداشم خیلی کم پیش میاد ولی لطفا چکاپ برو حتما

خواهرانه بهت میگم لطفا دراولین فرصت سونو بده  چیز خاصی نیست ولی حتما حتما سونو بده ...

نمیرم دکتر چون دیگ خسته شدم من اختلال خود بیمار پنداری دارم و هرروز از یه جام توده پیدا میکنم 

چن ماه درگیر گردنم بودم  چون حس میکردم تو گردم تودس رفتم سونو چیزی نبود دوباره درگیر تیرویید شدم حس کردم توده تو تیروییده باز رفتم سونو چیزی نبود حالا فیریک زدم رو سینه هام این غدد های توی سینم انقد کوچیک ک بنظرم یه چیز کاملا طبیعی هست میدونی تو این گرونیا چقد هزینه دکتر و سونو و این چیزام میشه خدا میدونه چقدر پول دادم بابت دکترو سونو خسته شدم سرطانم بود میکشتم دیگ

حتما حتما حتما حتما حتما برو دکتر و برو یه دکتر عالی و سونوگرافی عالی تر حتما

نمیرم دکتر چون دیگ خسته شدم من اختلال خود بیمار پنداری دارم و هرروز از یه جام توده پیدا میکنم 

چن ماه درگیر گردنم بودم  چون حس میکردم تو گردم تودس رفتم سونو چیزی نبود دوباره درگیر تیرویید شدم حس کردم توده تو تیروییده باز رفتم سونو چیزی نبود حالا فیریک زدم رو سینه هام این غدد های توی سینم انقد کوچیک ک بنظرم یه چیز کاملا طبیعی هست میدونی تو این گرونیا چقد هزینه دکتر و سونو و این چیزام میشه خدا میدونه چقدر پول دادم بابت دکترو سونو خسته شدم سرطانم بود میکشتم دیگ

نمیرم دکتر چون دیگ خسته شدم من اختلال خود بیمار پنداری دارم و هرروز از یه جام توده پیدا میکنم  ...

منم این مشکل دارم دقیقا یه مدتی ویتامین ای یک روز د میون بخور خوب نشد برو دکتر

همه چی خوب میشه تلاش کن