2777
2789

الان قیمتش شده ۹ میلیون پولش به درک 

خیلی واسم با ارزش بود یادگاری بود به جونم وصل بود ‌خودم کلا ۲ بار بیشتر ازش استفاده نکردم ‌اینقد از صبح گریه کردم که خدا میدونه، هیج کاری نمیتونم بکنم میدونمم کی برداشته، من یه چند وقت نبودم وقتی برگشتم دیدم ادکلنم نیس ، خیلی چیز با ارزش داشتم میتونستن بردارن اپل واچ تبلت خیلی چیزای دیگه 

ولی اون ادم میدونست دقیقا از کجا چی برداره ‌

تو این چند ماه همیشه بودم سابقه نداشته که چیزی گم بشه 

یه ۲۰ روز نبودم این اتفاق افتاد 

به سرپرستمون گفتم بهش زنگ زد گفت ولی میگه من برنداشتم خب معلومه اینو میگه 

یک هفته اس از خوابگاه رفته با یکی از بچه های دیگه خونه گرفته

ادکلن ۹ ملیونی جاش تو خوابگاه نیست فقط عطر مشهدی ببرید 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا باخودت نبردی وای من چیزی ک برام باارزشه اصلا ازخودم جدانمیکنم چ ادم بیشعوری بوده ها

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

دستم به هیجا بند نیس فقط غصه میخورم و اشک میریزم 

اینقد ‌واسم مهم بود این ادکلن که انگار یه تیکه از جونمو بردن 

خیلی باید حروم لقمه باشه که بتونه ادکلن استفاده کنه چون جوری نفرین کردم دم اذون ظهر که خدا میدونه چی به سر خودش و عزیزاش بیاد 

ادکلنی که پشتش فقط نفرین و اشک منه

وای زیر میز و تخت و همه جارو بگرد شاید یه جا انداختی آدم یه چیزی ازش اونم یادگاری باشه گم بشه انگار ...

من اینقد اشک ریختم از صبح به قران انگار یه تیکه از جونم بردن با خودشون