2777
2789

کنکوری ام 

امروز کاملا اتفاقی یه کانال پیدا کردم که داخلش سوالات کنکور و به صورت غیر قانونی چند ساعت مونده به شروع کنکور به بقیه با مبلغ بالایی می فروشن و تازه کلی ام رضایت داشتن که با این روش تونستن پزشکی و دارو و وکالت و روانشناسی و... خلاصه کلی رشته تاپ با درصد ها بالا و رتبه زیر پونصد و هزار بگیرن!

واقعا نمی‌فهمم یه سریا از همه چیزشون می‌زارن  می‌خونن زحمت می‌کشن که به اینجا برسن... 

اون وقت یه سریام به همین سادگی چند تا گزینه حاضر و آماده حفظ می‌کنن و میرن سر جلسه و تمام ، بدون کوچک ترین زحمتی قبول میشن اونم به بهترین شکل :)

می‌دونم هیچ جای دنیا عدالت نیست چه برسه به اینجا

ولی واقعاً اعصابم خورد شد انگیزم از دست رفت بدتر !

من واقعا وجدانم اجازه همچین کاری رو نمیده ....

واقعا نمی‌فهمم بقیه چطور می‌تونن؟!  

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پول داشتم منم میرفتم می خریدم. ولی حیف ندارم. 

تو ۲۴ سالگی میرفتم کنکور میدادم 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

سلام عزیزم شما ک خودتون از وصعیت اقتصادی مردم خبر دارین و خیلی درصد کمی از مردم توان خرید سوالات رو دارن و شما فقط تلاش خودتو بکن منم وقتی میهواستم کنکور بدم خیلی ب این چیزا فکر می کردم اما تصمیم گرفتم بخونم و توکل بر خدا کنم این سوال هااا خیلی هاش هم احتمالی هست 

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):

سلام عزیزم شما ک خودتون از وصعیت اقتصادی مردم خبر دارین و خیلی درصد کمی از مردم توان خرید سوالات رو ...

شاید باورت نشه ولی دقیقاً اثبات راست بودن کانالشونو گذاشتن 

و دقیقاً چند ساعت مونده بود به کنکور ۴۰۲ ویدیو از سوالات گذاشتن توی کانالشون و متاسفانه واقعی بود:)

نمی‌دونم چقدر از مردم توان خرید دارند ولی قیمتش ۷۰ تا ۸۰ میلیون بود 

اصلاً برام عقلانی نیست که واقعاً چرا باید کسی همچین پولی رو بده که بره دانشگاه وقتی این پولو به دانشگاه آزاد بده ارزون‌تر دربیاد شاید!

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍