2777
2789

کنار شوهرم نشستم توی ماشین باورش حتی برای خودم هم سخت بود و تعجب آور برام ک من چه پوست کلفتی دارم...اینکه چقدر ریلکسم. اما نمیتونستم تو چشماش نگاه کنم...همش متن پیامایی ک بهم دادن و عکس دختره جلو چشمام بود و هست... هرچندوقت یبار گوشیمو باز میکنم و میخونم دوباره و آنلاینی دختره رو چک میکنم و رو عکسش زوم میکنم... بعد ب دخترم نگاه میکنم ک ب باباش لبخند میزنه و با آهنگی ک رو پخشه ناز میده و موقع خداحافظی با باباش براش بوس می‌فرسته... خداااایا من چیکار کنم؟ خودت دستمو بگیر...

(اگر میخواین بدونین چی شده دوتا تاپیک قبلیمو ک همین امروز گذاشتم بخونید)

اگر برای بازدید نیست که به اندازه کافی دوستان بهت راهکار دادن چرا تایپیک مجدد میزنی؟؟

اینجا مثل دفترچه یادداشته برام ک کسی بهش دسترسی نداره... آیا ب شما ضرری میزنه؟؟دوست نداری نخون جواب نده راحت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم من وقتی خیانت شوهرم رو فهمیدم پسرم ۷ سالش بود الان سیزده سال

نه فراموش کردم نه بخشیدم

زندگی کردم برای این که پسرم از امکانات پدر محروم نشه

و تلاش کنم خ دم مستقل بشم

الان تقریبا مالی مستقلم

ولی متاسفانه پسرم دوران بلوغش شروع شده و باز هم نمیتونم جدا بشم

تازه در این مدت دیگه خیانتی نبوده و همه چی آروم بوده

ولی یک روز بالاخره جدا میشم

این ها رو گفتم بدونی که دو حالت داره اگه بمونی هم یادت نمیره قرار نیست اصلا فراموش کنی

اگه میخوای زندگی کنی که هیچ

اگه نه 

زودتر تصمیم بگیر که مثل من نشی

ببین عزیزم من وقتی خیانت شوهرم رو فهمیدم پسرم ۷ سالش بود الان سیزده سال نه فراموش کردم نه بخشیدم ز ...

خیلی دوراهی سختیه مثل پل صراط... معلومه ک نمیتونم ببخشم و نه فراموشم میشم... و نمیتونم خودمو ب حماقت بزنم آخه ازش هیچ خیری ندیدم نه محبتی نه مالی نه هیچ چیزی..تا الان فقط تحمل بوده و زندگانی اما الان دیگه زندگانی هم نمیشه کرد

تمام هم و غمم اینه ک چجوری تلگرامشو نصب کنم‌آخه آی دی فیس داره... برام دعا کن تا ی راه حلی جلو پام ق ...

انشاالله که بتونی یه راه حلی پیدا کنی عزیزم🌹

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

میگم به یه بهونه گوشیت خاموش کن باتریش دربیار بگو گوشیم شارژش تموم شده روشن نمیشه گوشیت بده یه زنگی بزنم سریع تلگرامش هک کن

قبلش مراحلش انجام بده که هول نکنی

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
اسی حالت خوبه؟ چی کردی؟

حالم ک گفتن نداره... سعی کردم طبیعی رفتار کنم ولی نمیتونم تو چشماش نگاه کنم یاد پیاما میوفتم‌‌‌‌‌‌... اومدم خونه مامانم افطار ولی دمقم مامانم هی میپرسه چته