2777
2789
عنوان

جشن سیسمونی😳😬

729 بازدید | 25 پست

سلام،بچه ها شما جشن سیسمونی گرفتین؟!!!!

رسمتون چیه؟!

من خودم دوست ندارم این جشنو بگیرم اما مامانم خیلی اصرار داره که حتماااااا باید باشه🙄

خودمم تا حالا اینجور جشنا نرفتم نمیدونم چجوری برگزارش میکنن😑🤔

خودم میگم بعد از زایمان وقتی ادم سرحال شد یه مهمونی بده برا عصرونه با کیک و این چیزا....نمیدونم چرا اما ازین تشریفاتو رسمای مسخره کلا خوشم نمیاد

بنظرم قشنگ نیست میان خونتو کشوهاتو نگاه میکنن ببینن چی خریدی هرچیم خریده باشی برای بچس و راحتیش نه حرف مردمو اینا سیسمونیم تکمیله از هر لحاظ خدارو شکر ولی خودم یسری چیزارو نخاستم بخرم (مثل کالسکه )چون جام کوچیکه و غیر ضرورین

حوصله تیکه انداختن بعدشو ندارم😏

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو تالار میگیریم به صرف شام ۲ الی ۳ ساعتم میشه . بعضیاام به صرف عصرونه . تو تالارم فقط یه سبد شیک با گل طبیعی تزیین میکنیم  بچه رو با بالش و لحافش و پنبه میذاریم توش . کیک قبل شام میدیم و اجیل و شیرینی و شربت 

∞ بَرایِ زیـبا زِندِگے نَکَردَن کوتـاهے عُمر را بَهانهِ نکنـیم عُمرْ کـوتاه نیـستْ ما کـوتاهے میکُنیمْ ∞

شکر چنین رسمی نداریم. 

رسم هر جا هم که باشه هر شهر بزرگ و هر خانواده ی بزرگی! نمایش چه سیسمونی چه جهاز  بسیار رسم پایین و زشتیه

چنین فرصتی رو به بستگانم نمیدم تا این حد دخالت و نظردهی تو سلیقه و راحتی من و بچم داشته باشن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بدبختیم اینه که تک دخترم میگه مگه من چندتا بچه دارم دلم میخاد این چیزا باشه حتما

سرحنابندونمم همین بساط بود هیچ کدومو نمیخاستم فقط گفتم یه جشن عروسی باشه

بقیش همه قدیمی شده کسی نمیگیره

اما نذاشتن که همرو گرفتن😥

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

شکر چنین رسمی نداریم. رسم هر جا هم که باشه هر شهر بزرگ و هر خانواده ی بزرگی! نمایش چه سیسمونی چه جهاز  بسیار رسم پایین و زشتیهچنین فرصتی رو به بستگانم نمیدم تا این حد دخالت و نظردهی تو سلیقه و راحتی من و بچم داشته باشن

عاااالی

میشه برای اینکه مادر بشم یه صلوات بفرستین؟ ممنونم
ما تو تالار میگیریم به صرف شام ۲ الی ۳ ساعتم میشه . بعضیاام به صرف عصرونه . تو تالارم فقط یه سبد شیک با گل طبیعی تزیین میکنیم  بچه رو با بالش و لحافش و پنبه میذاریم توش . کیک قبل شام میدیم و اجیل و شیرینی و شربت

تو تالار؟؟؟؟ این همه هزینه واقعا کار خوبی نیست!

میشه برای اینکه مادر بشم یه صلوات بفرستین؟ ممنونم