2777
2789
عنوان

سونوگرافی

60 بازدید | 11 پست

سلام ببخشید میگم این سونوگرافی برا تشخیص بارداری با سونو تشخيص بیماریها و کیست فرق داره؟ 

ینی منی ک رفتم دکتر برا کیست سونو گرفت ازم اگ باردار بودم تو سونو برا تشخیص کیست،بارداریم مشخص میشد؟

اگه سونو رحم دادی همه چیزو میبینه و اعلام میکنه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

اگه سونو لگن و شکم و رحم رو برسی کنه اره بارداری هم مشخص میشه 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتا اگ بالای ۲۰۰۰ باشه سونو میتونه ببینه

یعنی از موعدت خیلی رد شده باشه

من یک بار پرسیدم از دکتر سونو گفت تو هفته های اول ب سختی دیده میشه

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

[QUOTE=332241721]سونو برا کیست دادم،مشخص میشه باردار توش؟[/QUOT

کیست تخمدان و رحم ؟!

اره مشخص میشه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بتا اگ بالای ۲۰۰۰ باشه سونو میتونه ببینه یعنی از موعدت خیلی رد شده باشه من یک بار پرسیدم از دکتر س ...

من ۳ ماه پیش فق رابطه با جلوگیری طبعیی داشتم و بعد اون بیبی چک زدم و منفی بود و پریودم شدم،ولی دیشب ی دردهای عجیبی اومد سراغم گفم شاید باردار باشم،اره بعد ۳ ماه ا رابطم رفتم سونو برا کیست ینی ۱۲ هفته رد بود

اره کیست تخمدان 

سونوی تخمدان با رحم فرق داره.اما همیشه با همدیگه میدن. گزارش نتیجه رو چک کن یا عکسش رو بذار اینجا ببینیم درباره رحم هم نوشته یا نه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.