2777
2789
عنوان

زندگی پس اززندگی

221 بازدید | 25 پست

واقعا بعضیا فازشون نامعلومه ازاینور میگن ما ب برنامه زندگی پس از زندگی اعتقاد نداریم ازاینور تا طرف ی تاپیک دراین مورد میزنه اولین نفرهمینان ک پست میزارن و جواب میدن خوبه طرف عنوانشو مینویسه که هرکی اعتقاد نداره نیاد ولی متاسفانه نمیدونم بعضیا هدفشون چیه میان عقیدشونو میگن و دعوا راه میندازن و پشت گوشی هرهر میخندن هرکسی عقاید خودشو داره خیلیا تو نی نی سایت عاشق این برنامن و اعتقاد دارن بهش خودمم یکی از اونام هیچکسم بزور نمیتونه عقیده مارو عوض کنه چون بااین عقیده ها بزرگ شدیم همینجور ک مانمیتونیم عقیده اونارو عوض کنیم بعدشم در رابطه با کسایی که میگن این برنامه الکیه نمیدونم چرته اگه دروغ باشه پس چطور تجربه کننده همه جاهایی رو که رفته رو نشون میده توبرنامه؟؟؟مثل همین دیشبی فرهاد دیدین اون کوچه ای ک میگفت وایسادم و نشون داد یا پارسال یکی بود اسمش یادم نیس میگفت طرف خاکستر سیگارشو ازاین سوراخ میریخته بیرون اون سوراخم حتی نشون داد این همه نشونی درست واقعا نمیدونم چیو میخاین ثابت کنین چیو دارین انکار میکنین؟؟شاید میخاین حرف خودتونو ب کرسی بنشونین شایدم خودتون موافق این برنامه این اما بخاطر همین ک بخاین حرفتونو ب کرسی بنشونین ساز مخالف میزنین من ک خودم عاشق این برنامم حتی تکرارشم نگاه میکنم اصلا سیر نمیشم ازدیدنش دست جناب اقای مزون هم درد نکنه با برنامش واقعا گل کاشتن خدا خیرشون بده ک باعث میشه خیلیا دیگه گناه نکنن عبرت بگیرن و توبه کنن دسمریزاد👏👏👏👌👌👌

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این فیلم جریانش چیه؟ انقد تاپیکش زیاده

کسایی ک تجربه نزدیک ب مرگ داشتن بنابر گناهان خودشون ی چیزایی رو تجربه میکنن و تو برنامه میگن

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
آیه ی قرآن داریم"" اکثرهم لا یعقلون""یعنی خیلیا تفکر نمیکنن از روی لجبازی فقط انکار میکنن اینجور آد ...

دقیقا👏👏👏

درسته  خدا هدایتشان کنه ساعت چند میذاره من سال پیش میدیدم امسال یادم رفت  ساعت ۵ میذاره ...

اره عزیزم

کسایی ک تجربه نزدیک ب مرگ داشتن بنابر گناهان خودشون ی چیزایی رو تجربه میکنن و تو برنامه میگن

دیشبو دیدی؟؟چرا گف هنوزم هنوزه گلوم‌میسوزه بعد اون آب متعفن و کثیفو ک خوردم گناهش چی بود

خیلی برنامه خوبی هست اصلا هم دروغ نیست البته هرکسی عقیده خودشو داره من راه خودمو میرم اصلا کاری ب کار کسی ندارم بلاخره منو نمیزارن تو قبر یکی دیگ تو هم خودتو اذیت نکن عزیزم 

دیشبو دیدی؟؟چرا گف هنوزم هنوزه گلوم‌میسوزه بعد اون آب متعفن و کثیفو ک خوردم گناهش چی بود

اره چون اب متعفن و لجن جوشان بوده میجوشیده ولی گناهشو نگفت چ بوده حالش بد شد واقعا

خیلی برنامه خوبی هست اصلا هم دروغ نیست البته هرکسی عقیده خودشو داره من راه خودمو میرم اصلا کاری ب کا ...

دقیقا درسته مرسی گلم فداتبشم😊😘

اها فیلم نیست من فک کردن فیلم

ن برنامس عزیزم فقط ماه رمضونا پخش میشه خیلی جالب و خوبه

درسته  خدا هدایتشان کنه ساعت چند میذاره من سال پیش میدیدم امسال یادم رفت  ساعت ۵ میذاره ...

بله حدودای ساعت ۵ شبکه ۴

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن