2777
2789
عنوان

پسر

160 بازدید | 16 پست

بچه ها از تابستون رو یه پسری کراش زدم ولی وسطاش انکراش شد بعد چند ماه این چند روز همش بیرون میبینمش و یکی دوبار اول اون سلام داد بعد من همش سلام و خدافظی کردم بعد ما قبلا همو فالو داشتیم بعد که دیدم دیگه روش کراش نیستم انفالو ریمووش کردم بعد الان دیشب اومدم فالوش کردم حالا نمیدونم فالو شد یا نه ولی دیدم ریمووم کرده از فالووراش 

خیلی دارم خودمو کوچیک میکنم از خودم متنفر میشم اینجوری پیش بره چیکار‌کنم🙃

ب نظرم برو دایرکت بگو هیچ گهی نیسی بدبخ فکردی مثلا چیز خاصی هسی من اصن ادم حسابت نمیکنم اگ نمیدونسی بدون واقعا هیچی نیسی

بعدم بلاکش کن

بهتره تا چیزی نگی حالا هرچی میخواد فک کنه بزار اصن فک کنه مهم لوده برات ولی حتما اینارو بگو و سریع بلاکش کن

ب نظرم برو دایرکت بگو هیچ گهی نیسی بدبخ فکردی مثلا چیز خاصی هسی من اصن ادم حسابت نمیکنم اگ نمید ...

نههههههه 

نگیاااااا 

یا خداااا 

کیا هم میان نظر میزارن اشتباه راهنمایی میکنن

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودت راهنمایی کن پسسس

اوکی کوچیک کردن نبود کارش نیازی نیست سخت بگیره فقط دیگه ریکوس نده و دیدنش محل نزاره سرد برخورد کنه سد سنگین 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اوکی کوچیک کردن نبود کارش نیازی نیست سخت بگیره فقط دیگه ریکوس نده و دیدنش محل نزاره سرد برخورد کنه س ...

دیگه ریکوس نمیدم قطعا  پس میگی من امروزم اگه دیدمش سلام اینا ندم بهش اصلا؟؟

دیگه ریکوس نمیدم قطعا  پس میگی من امروزم اگه دیدمش سلام اینا ندم بهش اصلا؟؟

نه بابا ولش کن سلام برا چی اگه سلام کرد سر سنگین جوابشو بده و زود محل رو ترک کن 

درستش همینه فعلا ک بیشتر از تو حالیمه

درستش اگه همین باشه بعد جواب های تو پسره میاد میگه تو چه خری هستی چی میگی بیا پایین 

گفتم بلاکش کنه

بلاک کردن هم یه واکنشه اون باید جوری جواب بده که یعنی انقدر برام بی اهمیتی متوجه نشدم چیکار کردی 

مگه میشه همچنین چیزی غیر ممکنه کسی متوجه نشه

بله میشه مگر اینکه پیگیر باشی