2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد

182 بازدید | 24 پست

اما دیگه هر طور شده میتونم به رو خودم نیارم شوهرم هی میگه بچه میخوام برا من دیره و از این حرفا سه سالو نیمه اقدامم باردار نمیشم دیگه یه ساله دکتر هم نرفتم

چرا دکتر نرفتی؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه حوصلم نشد اعصابم برام نموند هرچی پول میداشتمو میبردم دکتر دستخالی برمیگشتم

چند سالته 

مشکلتو گفتن چیه 

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بیستودوسالمه یه بار گفتن پرولاکتین بالا یه بار تنبلی آخرسر گفتن مشکلی نیس خودمم نمیدونم

عزیزم نا امید نشو مامان من خودش بعد ۱۵ سال منو بدنیا آورد بعد با فاصله ۱۵ ماه داداشم رو بدنیا آورد 

خدا جون لطفا کمکم کن 💓
بیستودوسالمه یه بار گفتن پرولاکتین بالا یه بار تنبلی آخرسر گفتن مشکلی نیس خودمم نمیدونم

باید پیگیری کنی 

ورزش کنی

به رژیم غذاییت دقت کنی 

و درمان دکترت هم ادامه بدی

شوهرت رفته دکتر؟

باید پیگیری کنی  ورزش کنی به رژیم غذاییت دقت کنی  و درمان دکترت هم ادامه بدی شوه ...

ازمایش اون مشکل نداشت والا مگه اینکه خدا خودش بهم هدیه بده وگرنه اصلا حس رعایت کردنو دوا درمون ندارم

از اول ازدواج تاحالا فقط اوایل بایه بسته ال دی پیشگیری کردم 

ببین منم پرو لاکتینم بالا بود از طرفی تنبلی هم داشتم فولیکولم رشد نمیکرد دارو خوردم 3 یا 4 ماه وزنم و پایین اوردم الان باردارم شوهرت مشکلی نداره؟چون مشکلت زیاد جدی نیس