2777
2789
عنوان

رنگ مش

141 بازدید | 8 پست

سلام. من موهامو رنگ و مش کردم. زمینه موهام شکلاتیه، مش هامم کامل به پایه رسونده، روشن روشن شده. چه رنگی روش رنگساژ کنم که قشنگ بشه و خیلی هم روشن نباشه؟

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مبارکت باشه خب ببین چه رنگی بیشتر بهت میاد و دوست داری  اینجور چیزا رو نمیشه نظر دا ...

خودم میگم رنگ گرم. آرایشگرم میگه رنگ گرم میخواستی نباید انقدر به پایه میرسوندی مش هاتو. نمیخوام یخی باشه موهام

عزیزم امکانش هست عکس بگذارید؟ منم دوست دارم رنگ کنم اما دو دلم. دوست دارم ایده بگیرم.

عزیزم هنوز رنگساژ خوب نذاشتم. جالب نیس موهان

چون به پایه رسوندی و زمینه موهاتون شکلاتی هست به نظر مش با این کنتراست قشنگ تر میشه، اما اگر رنگ گرم دوست دارید به آرایشگر بگید و ازش مشاوره بگیرید یا تو گوگل بزنید و مدلی که مد نظرتون هست نشون آرایشگر بدید ببینید چی میگه.

چون به پایه رسوندی و زمینه موهاتون شکلاتی هست به نظر مش با این کنتراست قشنگ تر میشه، اما اگر رنگ گرم ...

گفتم. میگه باید دودی کنی چون پایه موهات زرد نیست، منم دودی دوست ندارم😭🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز