2777
2789
عنوان

لپتاپ ایسوس

69 بازدید | 13 پست

وقتی لپ تاپ ایسوس به شارژ بزنی اون قسمت که میزنی به سوکت با دست میتونی تکون بدی یعنی رو به بالا و پائین

برای شمام همینطوره یا نه؟

اونایی که لپ تاپ ایسوس دارن فقط جواب بدن

نه نمیشه!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه برای من سفت میشه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم ولی دخترم میزنه تو شارژ  اینطوری نمیشه ها چون زیادم دم دستمون نیس خیییلی کم استفاده می ...

مدل لپ تاپتون چیه؟

و شارژرتون اونجایی که میزنی به لپ تاپ شبیه شارژر گوشیه یا میله ای(سوزنی)؟

مدل لپ تاپتون چیه؟ و شارژرتون اونجایی که میزنی به لپ تاپ شبیه شارژر گوشیه یا میله ای(سوزنی)؟

آیسوسه ولی مدلش نمیدونم چیه آره از این میله ای سوزنیاس 

فک کنم شما هرروز استفاده میکنین اینجوری شده 

ما نه چی بشه دو سه ماه یبار 

آیسوسه ولی مدلش نمیدونم چیه آره از این میله ای سوزنیاس  فک کنم شما هرروز استفاده میکنین اینجور ...

ولی ریز تکون میخوره منظورم اینه

و سوال دومم اینه که با تکون دادنش باعث قطع و وصل شدن شارژ شدن نمیشه؟

ولی ریز تکون میخوره منظورم اینه و سوال دومم اینه که با تکون دادنش باعث قطع و وصل شدن شارژ شدن نمیشه ...

نه نمیشه ما موقعی که میزنیم شارژ استفاده نمیکنیم 

خب ببر نشون بده درست میکنن 

بچه ای چیزی دستکاریش نکرده 

نه نمیشه ما موقعی که میزنیم شارژ استفاده نمیکنیم  خب ببر نشون بده درست میکنن  بچه ای چیز ...

نه باو

منظورمو میدونی؟

منظورم اینه اون سوزنکی که به لپت تاپ میزنی با دست میتونی یک ذره ای بالا پائینش کنی داخل همون سوراخ