2777
2789
عنوان

بی بی چک ۵روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 157 پست
سلام عزیزم ممنون بله باردارم چند هفته ای ؟ من موندم طبیعی زایمان کنم یا سزارین

بسلامتی عزیزم💗، من به حساب سنو ان تی ۳۸ هفته و۲روز هستم، اما به حساب پریودیم ۳۷هفته و۲روز، من که میخوام طبیعی زایمان کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بسلامتی عزیزم💗، من به حساب سنو ان تی ۳۸ هفته و۲روز هستم، اما به حساب پریودیم ۳۷هفته و۲روز، من که می ...

ان تی همیشه ملاک 

بسلامتی عزیزم 

کن 36 هفته 4 روزم ان تیم یه روز جلو 36 هفته 5 روز 

من چون مدام آمپول پروژسترون و شیاف استفاده کردم میترسم طبیعی سخت بشه برام

ان تی همیشه ملاک بسلامتی عزیزم کن 36 هفته 4 روزم ان تیم یه روز جلو 36 هفته 5 روز من چون مدام آمپول پ ...

آره عزیزم دکترم هم میگه ان تی دقیق تره، سلامت باشی گلم

بسلامتی عزیزم توهم چیزی نمونده برات، منم از ماه اول تا ماه ۸ شیاف استفاده میکردم خودم قطعش کردم توماه ۸، اما آمپول نزدم، ازدکترت پرسیدی یعنی نمیتونی طبیعی بزاییی؟

آره عزیزم دکترم هم میگه ان تی دقیق تره، سلامت باشی گلمبسلامتی عزیزم توهم چیزی نمونده برات، منم از ما ...

هنوز از دکترم نپرسیدم ان شالله فردا میرم پیشش 

ولی یه نفر گفت چون شیاف میذاشتم و آمپول زدم خیلی برای طبیعی اذیت شدم برای همون موندم چی کار کنم

هنوز از دکترم نپرسیدم ان شالله فردا میرم پیشش ولی یه نفر گفت چون شیاف میذاشتم و آمپول زدم خیلی برای ...

آره حتما برو بپرس، اما اگه میگه می‌تونی طبیعی بزایی، نظر خودم طبیعی خیلی بهتر از سزارین هست درسته خیلی درد میکشی، اما بعد زایمانت راحت میشی، الان دوستم ۲روزه زایمان کرده سزارین بوده بچش رو پا بود، میگه بچه ها طبیعی بزایین نمیتونم برم بچمو بلند کنم بهش شیر بدم شب اینقدر گریه کرد من نمیتونستم پاشم آزارد یعنی شیاف میزاره 

آره حتما برو بپرس، اما اگه میگه می‌تونی طبیعی بزایی، نظر خودم طبیعی خیلی بهتر از سزارین هست درسته خی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت منم از هر کی میپرسم میگه طبیعی بیار 

یه یکی از آشناهامون یه هفته پیش رفت برای سزارین بی حس نشده بود بیهوشش کردن الان حالش خیلی بده از درد حالش بد شده بهش سرم زدن هیچی هم نمیتونه بخوره اصلا جون نداره به بچه اش شیر بده 

ممنون عزیزم از راهنماییت منم از هر کی میپرسم میگه طبیعی بیار یه یکی از آشناهامون یه هفته پیش رفت برا ...

فدات عزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی، حتما بیا الحال خودت بهم بگو، الهی طفلکی چقدر اذیت شده انشاالله هرچه زودتر خوب بشه🤲

ممنون عزیزم ان شالله شماهم زایمان راحتی داشته باشی چشم حتما میگم❤️♥️

چشما بی بلا گلم❤️، من دهانه رحمم باز شده ترشحات خونی هم دارم، دعام کن بسلامتی زایمان کنم

چشما بی بلا گلم❤️، من دهانه رحمم باز شده ترشحات خونی هم دارم، دعام کن بسلامتی زایمان کنم

اخی عزیزم درد هم داری؟😕 

اینقدر از زایمان میترسم 

ان شالله که یه زایمان خیلی راحت داشته باشی عزیزم بعد زایمانت بیا تجربه ات رو بگو