2777
2789
عنوان

بی بی چک ۵روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 157 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=336124598]نه نمیخورم، خوبه؟بارداری؟[/QUOTE روده تحریک پذیرت از چه نوعی بود اسهالی یا یبوستی چ ...

اها، اسهالی بود بادلپیچه شدید، ازاین دارو خوردم، وغذاهایی که رودمو تحریک میکرد کم کردم، مثل فلفل، ادویه ها، 

نمیدونم باز داروی دیگه بوده یانه، فقط این شیشه دارو رونگه داشتم شاید بازم بخوام ازش استفاده کنم

اها، اسهالی بود بادلپیچه شدید، ازاین دارو خوردم، وغذاهایی که رودمو تحریک میکرد کم کردم، مثل فلفل، اد ...

عزیزم مرسی یادت میاد ضداسید چی میخوردی؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

خواهش میکنم، کپسول پنتوپرازول هم داده بود برای معدم، دیگه یادم نمیاد داروی دیگه ای بوده یانه

ببخش عزیزم زیاد سوال میکنم فقط شما هم یه باد سرد میخورد به شکمت سریع دل درد دلیچیه  اسهال میشدین ؟

ببخش عزیزم زیاد سوال میکنم فقط شما هم یه باد سرد میخورد به شکمت سریع دل درد دلیچیه  اسهال میشدی ...

خواهش عزیزم، نه فقط  ماهی ۲بار اینجور میشدم دلپیچه شدید بعد میرفتم w اسهال بودم، بعد زود دردم میرفت ، اما وقتی اسهال میشدم گلوم حالت دردوخفگی بهم دست میداد، بعد از مصرف اون دارو ها خداروشکر تقریبا بیشتر ۱سال هست دیگه اون شرایطو ندارم

ممنون عزیزم چندروزه فکرم درگیره نکنه پایین باشه

عزیزم واسه روده تحریک پذیرت که اسهال بود چیکار کردی خوب شدی ثواب داره بگو 

عزیزم واسه روده تحریک پذیرت که اسهال بود چیکار کردی خوب شدی ثواب داره بگو

عزیزم این دارو رو استفاده کردم با حذف ادویه جات وچیزهای تند، بازم دارو میخوردم اونارو یادم نمیاد چیا بودن

سلام عزیزم خوبی نی نیت خوبه ژایمانت کی هست؟

سلام گلم توخوبی، بارداری😍😍😍😍

اگه خدا بخواد تا ۱۰ روز دیگه، اما اگه دردام نیاد باید بستری بشم القای زایمان کنن با آمپول فشار