2777
2789
عنوان

بی بی چک ۵روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 157 پست
سلام گلم،خوبه ۲روز پیش رفتم سنو صدای قلبشو شنیدم😍 توخوبی عزیزم رفتی سنو؟کوچولوی عزیزم چطوره؟

وای خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات😍😍الهی خدا حفظش کنه😘خوبم هنوز که هیچ علائمی ندارم دکترم رفته تعطیلات فردا زنگ میزنم ببینم اومده یا نه اگه نیومده بود شنبه دیگه احتمالا بیاد برام دعا کن منم صدای قلب فندقمو بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات😍😍الهی خدا حفظش کنه😘خوبم هنوز که هیچ علائمی ندارم دکترم رفته تعط ...

ممنون گلم، انشاالله عزیزم صدای قلب فندقتو میشونی😍😍😍 نگران نباش عزیزم الان دیگه حتماتشکیل شده🥰😘

سونو نگفت چند هفته ای؟ میخوام ببینم با حساب خودت چقد فرق داره

عزیزم به حساب خودم امروز باید ۷هفته تمام باشم، اما به حساب سنو امروز ۷هفته و۲روز هستم😐 البته میگن حساب هفته بارداری سنوی ان تی دقیق تره، برام زده هفته ۱۲تا۱۳بارداریم باید برم سنو ان تی

عزیزم به حساب خودم امروز باید ۷هفته تمام باشم، اما به حساب سنو امروز ۷هفته و۲روز هستم😐 البته میگن ح ...

سونو همیشه عقبتر هست برا تو زودتر بوده چه جالب اصل اینه که سالم هست خداروشکر😍

سلام گلم منم امروز رفتم سونو گفت سن بچه هفت هفته هست ولی ساک شش هفته گفت آب دور جنین کمه برام دعا کن ...

نگران نباش عزیزم، مایعات زیاد بخور، درست میشه 

نگفت کی باز سنو بدی بخاطر مایع آمنیوتیک چون کمه، دکتر نشون دادی چی گفت، اما نگران نباش من سربارداری اولم یه بار سنو بهم گفت آب جنین کمه سنوی بعدی خداروشکر برطرف شده بود

هرچی دکترت گفت انجام بده

نگران نباش عزیزم، مایعات زیاد بخور، درست میشه  نگفت کی باز سنو بدی بخاطر مایع آمنیوتیک چون کمه ...

ممنون گلم دکترم گفت آب و مایعات زیاد بخور دو سه هفته دیگه گفت بیا میفرستمت یه سونو گرافی دیگه شما چیکار کردین سر بارداری اول؟ میگن هندوانه و دلستر خیلی خوبه تو نینی سایت شنیدم

ممنون گلم دکترم گفت آب و مایعات زیاد بخور دو سه هفته دیگه گفت بیا میفرستمت یه سونو گرافی دیگه شما چی ...

عزیزم فقط مایعات زیاد خوردم حالا یا آب یا آبمیوه، برطرف میشه نگران نباش فقط مایعات زیاد بخور، من الان دوست ندارم زیاد آب بخورم یکم داخلش آبگلاب میریزم میخورم، یا آب پرتقال طبیعی دیروز همسرم برام گرفت چند لیوان خوردم