2777
2789
عنوان

هفت‌سین

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
ساده بذارید دیگه  ایده خاصی نمیخواد  ظرف هاشو دارید؟

ن با ظرف و این‌چیزها نمیخوام بزارم....میخوام ساده باشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا نزار عزیزم  یا ی سنبل بگیر و عکس دختر داییت رو بزار کنارش با دوتا شمع و اینه قران

عکسش رو می‌بینیم اذیت میشیم انقدر ک جوون بود

داییمم میگ هفتسین بزارین من میزارم ک شمام بزارین....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اگه قصدت عزا و احترام ب اونه این کارا چیه خب نزار😑 اگه تظاهره ک خوددانی

ن میگن بزاریم....کل فامیل نظرشون ابنه بزاریم....داییم گفته من میزارم ک شمام بزارین....تظاهر نیس ولی کلا افکارمون بین  مدرن و سنتی گیر کرده ن میتونیم مدرن باشیم ن سنتی

عکسش رو می‌بینیم اذیت میشیم انقدر ک جوون بود داییمم میگ هفتسین بزارین من میزارم ک شمام بزارین....

تو ظرف سفید ساده هفت سین بزار 

ماهی هم نگیر 

اینه شمع قران و هفت تا سین 

دلیل فوتش چی بوده؟ چندسالش بوده؟

خدارحمتش کنه

ی ربان مشکی هم دور سبزه بپیچ

عکسش رو می‌بینیم اذیت میشیم انقدر ک جوون بود داییمم میگ هفتسین بزارین من میزارم ک شمام بزارین....

خدا دختر داییتونو بیامرزه ماهم عذا دار دختر دایی جوونم هستیم چندسالشون بود ک فوت شدن

تو ظرف سفید ساده هفت سین بزار  ماهی هم نگیر  اینه شمع قران و هفت تا سین  دلیل فوتش ...

ممنون عزیزم...بیمار بود و ۲۳ حدودا

خدا دختر داییتونو بیامرزه ماهم عذا دار دختر دایی جوونم هستیم چندسالشون بود ک فوت شدن

۲۳😔

وااای جیگرم سوخت 😔 خدا ب دلتون ارامش بده  خدا ب دل پدرمادرش ارامش و صبر بده

ممنون عزیزم.