2777
2789

دیشب سحر متوجه خیانت همسرم شدم...پلک روی هم نذاشتم.همینطور خودمو ب خواب زدم و منتظر شدم تا بره...شماره رو تو تلگرام زدم و عکس پروفایلش رو دیدم.دختری سفیدپوست قد بلند لاغر و زیبا...حالم گرفته شد از خودم... من لاغر بودم ولی بمرور خونه نشینی و زایمان و بچه داری شکم درآوردم. هرچی گفتم پول بده برم باشگاه همش ندارم نمیخواد بود ک میگفت... سبزه هستم سیاه نه،،سبزه .قدم هم متوسط ریز جثه چهرم بدنیست معمولی...ولی آخه مگه ظاهر دست خودآدمه؟ چیزیه ک خدا آفریده...میتونست منو انتخاب نکنه‌...اما چرا یکهو شکستم؟؟؟؟!!!

۱۱ساله ازدواج کردم و ۷ساله خانه دارم بعد از ۴سال تصمیم گرفتیم بچه داریم. من میخواستم اونم بخاطر حرف اطرافیان قبول کرد... بچم دوسال نیمشه خیلی احساسی و درک میکنه،بچه های الان باهوشند... توی این مدت زندگی زناشویی محبتی نگرفتم درکی نشدم خنده هام از ته دل نبود از شاد بودن میترسیدم چون بعدش از دماغم درمیومد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چرا فکر میکنید هر کی سبزه است شوهرش باید بهش خیانت کنه گول عکسای پروفایل رو هم نهور متاسفانه نود درصد فیک هستن نمی تونم بگم غصه نخور چون واقعا غصه داره ولی تقصیر ها رو گردن خودت ننداز خواهشا🥺

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خب برو باشگاه به خودت برس چرا زود تسلیم میشی، الان خرج اون زنیکه می‌کنه همون ندارم رو... میگن ببین کجا داره خرج می‌کنه که میخواد توو، تو در بیاره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
احتمالا از شنیدن بعدش میترسه

آخه نگفته چی دیده که ،پیام عاشقانه دیده یا فقط یه شماره؟والا منم به هزار جا زنگ میزنم برای کارام شوهرم باید بره تک تک چک کنه ببینه پسره یعنی خیانت کردم🙄 

از،سحر با خودم فکر میکنم چیکار کنم؟ چیکار کنم؟ چیکار کنم؟ وقتی ک رفت .منم بلند شدم دوش گرفتم، لباس چرک هارو تو ماشین انداختم ،دور خودم چرخ زدم و چرخ زدمو با خودم حرف زدم و حرف زدم...تصور کردم توی جمع هستم و دارم دست همسرمو رو میکنم .دارم میگم من دیگه نمیخوامش دارم میگم خسته شدم از،بی محبتی از بی پولی از اینکه حقمو نمیده...دارم میگم من دیگه نمیخوامش نمیخوامش نمیخوامش... هرچی رو دوره میکنم میبینم مهری ب من نداشته همیشه بهم رو ترش میکرده همیشه با حرفاش دلسرد میکرده ... دارم میگم نمیخوامش....ولی دخترم چی؟دخترم احساسیه،دخترم با محبته،دخترم حساسه... آاااخ کاش مادرنبودم ...دارم اشک میریزم مینویسم کاش مادرنبودم..‌ منو ببخش دخترم بخاطر اینکه بدنیا آوردمت  بخاطر خیانت پدرت بخاطر اینکه پدرت مادرتو نمیخواد که اگر میخواست خیانت نمیکرد،بخاطر اینکه مادرت پدرت رو دوست نداره... بخاطر اینکه نمیدونم الان چیکار کنم،! به کی بگم کجا برم؟! خدایااااا تو کمکم کن

آخه نگفته چی دیده که ،پیام عاشقانه دیده یا فقط یه شماره؟والا منم به هزار جا زنگ میزنم برای کارام شوه ...

مپ که میگم تلگرام رو رو گوشیش با شماره شوهرش نصب کنه از این که بره الان دعوا بهتره

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ببخشید چرا فکر میکنید هر کی سبزه است شوهرش باید بهش خیانت کنه گول عکسای پروفایل رو هم نهور متاسفانه ...

نمیگم سبزه بده نه... ولی وقتی عکسش رو دیدم کاملا متضاد من بود... نه از افکت و فتو واینا نیست عکسش ازون پلنگانیست