2777
2789
برای همه خونه و خانواده محل ارامشه  برای من اتیش جهنم

چرا عزیزم چی شده ؟؟سختگیری هاشون زیاده

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش دعوا بحث فحش  دیگه خستم

کی دعوات میکنه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
همش دعوا بحث فحش  دیگه خستم

خونه ماام اینطوریه . بابام همش ب همه گیر میده و نفرین میکنه... پسر عمونگم فوت کرده دیروز از تهران اومدم. امروز میخوام برگردم. هرکس جای من باشه میمونه تا ۱۳ عید .من الان بابچه ۳ ساله باز باید ۶ ساعت راهو برگردم خونه ام. باز ۴ روز دیگه ک عیده بیام ..چون خوصله اعصاب خوردیا و غرغرا رو ندارمممم

اهمیت نده دعوا میشه برو بیرون یدوری بزن تا دعواشون تموم شه‌

صبح تا شب فحاشی میکنن 

مگه ی باره یا دو باره 

صبح تا شب میرفتم سر کار ک فقط دور باشم 

الان چ‌گوهی بخورم تو تعطیلات

خوشبحالت ک متاهلی  من چ‌گو هی بخرم ک باید بسوزم و بسازم

وقتی با هم دعواشون شد یه هندزفری ببزار تو گوشت اهنگ های مورد علاقت رو گوش بده تا صداشون رو نشنوی به بیخیالی بزن

منم همین کار رو میکنم....

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹