2777
2789
عنوان

عفونت 😭😭😭😭

156 بازدید | 7 پست

دوستان توروخدااا هرکی تجربه داره بگه.

خواهش میکنم ازتون حالم خیلی بده

شهرستان زندگی میکنم و به دکترمتخصص الان دسترسی ندارم.

من زخم داشتم و قرص اناهیل میخورم.دکترگفته.وواس بارداریم گفته اقدام کن زخمت بدنیست واینا...منم هیچ درد واذیتی تبودم موقع رابطه و...کلا

ازدیشب ک روزتخمکگذاریمم روزقبلش بود زیرشکمم دردگرفته ب حدی ک معذرت میخام ب سختی میرم سرویس و ب سختی راه میرم و الانن درازکشیدم زیرشکمم داره ازدردمیترکه

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

ببین  باید کشت  عفونت  بدی   ولی الان که  به دکتر دسترسی نداری این کار کن     تخم شوید  از عطاری   بگیر روی منقل  یه گلدون سفالی  برعکس بذار که دود تخم شوید  از اون سوراخ رد  بشه    لباس زیر تو درلیار یه چادر دور خودت  بگیر مواظب باش  عقط پاهاتو بتز کن  دود بره داخل واژن  بعد یه نوار بهداشتی بزار داخل شرتت که عفونت داشته باشی کلا پر میشه 

مادربزرگ من  قدزم چند تا خانم با این  روش درمان کرده و حتی ناباروری داشتن  خوب شدن  لطفا اگر نتیجه  گرفتی برای مادربزرگم  صلوات  بفرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین  باید کشت  عفونت  بدی   ولی الان که  به دکتر دسترسی نداری این کار کن & ...

مرسی عزیزممم ک جواب دادی. خدارحمت کنه مادربزرگتون رو

میشه همون دود تخم شوید مستقیم ازمنقلبگیرم ب پاهام؟

مرسی عزیزممم ک جواب دادی. خدارحمت کنه مادربزرگتون رو میشه همون دود تخم شوید مستقیم ازمنقلبگیرم ب پا ...

باید  از سوراخ  گلدون رد شه که مستقیم بیاد و پراکنده  نشه   حتما یه چادر هم دورت  بگیر  که مستقیم  بره داخل بدنت

باید  از سوراخ  گلدون رد شه که مستقیم بیاد و پراکنده  نشه   حتما یه چادر هم ...

چشم. فقط من یه تایپیک دیگم خوندم گفته بودن تخم شویدو مثل نواربهداشتی بزاریم تو لباس زیر اونم میکشه بیرون عفونتو.خداکنه جواب بگیرم از شدت دل درد نمیتونم راه برم 😭😭😭