2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار کمک

522 بازدید | 42 پست

یک ماهه دارم التماس شوهرمو‌میکنم برا مبلا زنگ بزنه قالیشویی امروزو فردا میکنه همیشه همه کارهاش دقیقه نودیه بارها شده از عروسی جا موندیم چندشب پیش به بحث کشید میگه من از زیرسنگ که شده مبلاتو شسته تحویل میدم تو خفه شو فقط 

هی نرو رو مخ من 

خودمم انقداختیار نداشتم که زنگ بزنم الان زنگ زده همه جا رزروه یه نیشخند زد و رفت حوصله دعوا نداشتم دیگه مغزم داره سوت میکشه 

الان چجوری خودم بشورمشون رنگشون کرمه یدفعه خودم خواستم بشورم لک شد بدتر راهنماییم میکنید باچی بشورم تمیز شه 

ما دو مغرور، دو خودخواه، دو بد تقديريم؛؛؛عاشقی کردن ما شرح عدم در عدم است ..‌

شامپوفرش بخربایه دستمال نرم و نو آروم تمیزکن

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازین قرصای لباسشویی و بگیر با اب داغ قاطی کن بعد رو‌در قابلمه به پارچه بکش ببند ،،سرشو نگه دار بزن تو مواد بکش رو‌مبلات

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

با اسفنج و شامپو فرش تمیز کن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خراب میشه نشوری یوقت خودتا

وای خدا کثیفن خب 

اعصابمو بهم میریزه شوهرم بدم میادازاین اخلاقش فکرمیکنه همه واستادن تا اون دستور بده 

حتی ۳روز به عروسیمون رفتیم دنبال خونه 

صداشومینداخت تو گلوش میگفت پول باشه خونه ریخته 

اگه خیلی کثیف نیست بی خیال شو بعداز عید بشور

کثیفه من میگم کثیفه و هست اقا میگه ن برااینکه نشورن که فرسوده نشه 

اگر جاییش کثیفه فعلا شامپو فرش بکش اگه زیاد کثیف نیست بذار بعد از عید

باشامپو فرش تمیز میشه کاناپه ام خیلی کثیفه کرم لعنتی