2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا من نمیدونم ، صاحبنطر هم شاید نباشم چون بچه ندارم . اما من خودم و تقریبا همه تو اطرافم ، با ۴ روز و ۵ روز عقب اانداختن، کممون مثل سنگ میشه حتی درد داره ، ادم ادیت میشه و ... سه ماه رقم عجیبیه ، اگر اینجوره یعنی دیواره رحم شما بسیار بسیار باید نازک باشه که میششه سه ماه هی لایه روی لایه بیاره ، اما شما بتونی تحمل کنی 

وقتی هم دیواره از حدی نازکتر باشه ، به قول معروف اون لانه گزینی انجام نمیشه حتی اگر لقاح انجام بشه 

حالا شایدم من زیادی نرمال هست بدنم ، بقیه باید بیان بگن اصلا سه ماه عقب انداختن دیدن تا حالا یا نه ؟ 

اگر بتونی بیای تهران ، من یک دکتر سراغ  دارم که اصلا اهل قرص نیست، برای بارداری نمیدونم، اما برای مشکلات زنان من میرم پیشش و اعلب بدون دارو ، مشکلی رو که همه براش دارو میدن حل میکنه

اما در هر حال سه ماه دیگه خیلی بعیده بتونه به داروی گیاهی جواب بده ، اگرم نمیخوای دکتر بری دفعه دیگه اجازه نده به این حد برسه ، بیبی بگدار چند بار و دیدی باردار نیستی بعد دو سه روز از داروی گیاهی استفاده گن