nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 عنوان مجردم ولی دیشب 557 بازدید | 18 پست دلم بچمو میخواست دخترمو بگیرمش بغلم نازش کنم بخواییم تا ساعت ۸ صبح عکس و فیلم بچه میدیدم با کلی گریه هر لحظه دلم بچه میخواد برام یه صلوات میفرستین تو سال جدید منم ازدواج کنم و مامان بشم 😥❤ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 1402/12/27 | 05:47 24 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 انشااله 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
ماننه عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 1225 ان شا ا... عزیزم بخق همین ماه عزیز خدا یه بخت خوب و مومن نسیبت کنه توی سال جدید دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 انشااله ممنون ازتون ❤ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39123 دعات کردم عزیزمحاجتت روا به خیر ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 ان شا ا... عزیزم بخق همین ماه عزیز خدا یه بخت خوب و مومن نسیبت کنه توی سال جدید مرسی عزیزم از دعای خیرت دلت شاد❤ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 واااایییییی منم توی مجردی خواب دیدم۱دختردارم بیدارشدم۱هفته گریه شدیدمیکردم دلم براش تنگ شده بودالان همونودارم هزاران الحمدالله🥰🥰🥰🥰 من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 واااایییییی منم توی مجردی خواب دیدم۱دختردارم بیدارشدم۱هفته گریه شدیدمیکردم دلم براش تنگ شده بود ... اخی الهی عزیزمخداروشکرش❤ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 مرسی عزیزم از دعای خیرت دلت شاد❤ من خیلی دعاهاونذرهاکردمآخرین دعام ربناآتناو.....بودونذرم۱ماه نمازاول وقت کاملوواقعاسپردم به خداوند من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 من خیلی دعاهاونذرهاکردم آخرین دعام ربناآتناو.....بودونذرم۱ماه نمازاول وقت کامل وواقعاسپردم به خداو ... عزیزم خیلی ممنون گفتی برام منم شروع میکنم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25528 توکل به خدا شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2563 اخی الهی عزیزم خداروشکرش❤ یعنی خونواده هم غصه میخوردن هم میخندیدنباورکن عین واقعیت بودانشاءالله زودازدواج کنی تاقبل عیدسال بعدمامان بشی من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 یعنی خونواده هم غصه میخوردن هم میخندیدن باورکن عین واقعیت بود انشاءالله زودازدواج کنی تاقبل عیدسال ... انشالله عزیزم به لطف خدا ممنون از دعات تو این ماه عزیز تو این صبح به حق خدا انشاالله نفست و دعات برام حق باشه بزودی برسم انشالله تندرست سلامت باشی هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 چن سالته ۲۰ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖