2821
2789
عنوان

نصیحتتون چیه🌹

269 بازدید | 40 پست

سلام  دوستان، روزتون بخیر

روزه هاتون قبول 🌹

دوستان اگر تاپیک های قبلی منو دیده باشین متوجه میشین خیلی وقته با خودم سر محجبه شدن کلنجار میرم و با اینکه تمام وجودم میگه باید اینکار رو بکنم، اما اراده کافی رو بدست نمیارم

اگر لطف کنین تاپیک آخرم رو بخونین کامل شرایط فعلی خودم رو از نظر اعتقادی گفتم

نصیحت شما، کمک شما به عنوان یه دوست برای شخصی مثل من که دائم در تقلا و کشمکش ذهنی با خودشه و آرامش نداره چیه؟

ممنونم از مهربونی همتون💕

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

امضام 

نصیحتی خیرخواهانه هدیه به شماست

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امضام  نصیحتی خیرخواهانه هدیه به شماست

ممنونم ازتون عزیزم🌸

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

نظر منی ک خودم یه مدت ب شدت درگیر این مسئله بودم رو بخای بدونی 

راستش پارسال ماه رمضان من تصمیم گرفتم حجاب داشته باشم، از نوع مانتو بلند وعبا واینکه مو بیرون نذارم 

تا چندماه ادامه دادم ولی برگشتم به حالت قبل

باید واقعا ارادت قوی باشه، اگه میخای حجاب کنی باید صددرصد از همه جوانب بسنجی وقبولش داشته باشی 

دوروز چادر بذاری وبعد بذاری کنار جالب نیس

منم نماز میخونم و روزه میگیرم ولی با مقوله‌ی حجاب نمیتونم کنار بیام، ولی مثلا کلاه بیسبالی میپوسم و ...

دقیقا منم مثل شما لباسم نرمال و جوریه که هیچ وقت اندام توی چشم نباشه، اما حجاب سر واقعا سخته واسم، از طرفیم حس بد دارم که نکنه کارم اشتباه باشه☹

از عبا شروع کن . الان مد شده و باعث توجه نمیشه . کم کم به سمت چادر برو

ممنون از راهنماییتون عزیزم🌸

اینکه شما میگی یه عذاب وجدان هست که خیلی در این حالت هستن. اونایی موفق میشن که یه قدم برن جلو واین قدم مهمه ه خیلیا موندن توش شما هم تا این مرحله رو رد نکنی به آرامش نمیرسی

بنظر من حتمن واجب نیست که از اول چادر سر کنی یا عبا بپوشی! شما اول کاری اگ میخای سختت نباشه ترجیحا روسریتو با حجاب ببند مانتو هم تا زانو و دکمه دار باشه. چند وقت اینجوری باش تا هم خودت عادت کنی هم دیگران بعد کم کم این مانتورو تبدیل به عبا کن و بعد چادر انشاالله

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

نظر منی ک خودم یه مدت ب شدت درگیر این مسئله بودم رو بخای بدونی  راستش پارسال ماه رمضان من تصمی ...

نه من اصلا به چادر فکرنمیکنم راستش، حداقل الان نه

شاید برای مشهد یا مسجد و محرم دلم بخواد ، اما حالت عادی نه راستش نمیتونم 

اما کاملا حرفتونو قبول دارم و ممنونم از اینکه تجربتونو گفتین عزیزم🌸

عزیزم با توجه به تاپیک قبلیتون من متوجه شدم شما آگاهی هایی از دین دارید و پس به احتمال قوی قرآن رو هم قبول دارید

بزرگترین دلیل من برای شما برای امر حجاب دستور قرآن هست که اون رو واجب میدونه نه اینکه توصیه به حجاب کنه بلکه اونو واجب میدونه 

ایات ۱ و ۳۱ و ۶۰ سوره نور رو  حتما مطالعه کنید 

چرا ایه ۱ ؟چون در این آیه اول گفته شده که این سوره یا بهتر بگم رعایت احکام این سوره بر ما واجب هست و در ایه ۳۱ و ۶۰ توضیحات بعدی راجع به حجاب اومده

این آیه  اول و وجوب احکام این سوره چیزی هست که اکثرا از اون مطلع نیستن و گاهی دچار کشمکش و بحث بر سر وجوب ایات این سوره میشن

اینکه شما میگی یه عذاب وجدان هست که خیلی در این حالت هستن. اونایی موفق میشن که یه قدم برن جلو واین ق ...

درست میگین، ممنونم از کمکتون🌸

دقیقا منم مثل شما لباسم نرمال و جوریه که هیچ وقت اندام توی چشم نباشه، اما حجاب سر واقعا سخته واسم، ا ...

عشق امام حسین ع حلال تمام مشکلاته 

اینم بدون لبخند حضرت مهدی می ارزه به کل دنیا و حرف و حدیثا 

بااهل بیت رفیق بشی و بخاطرشون کناربذاری خیلی چیزا را آرامش میگیری و چیزای بهتری هدیه میگیری😍

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز