2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب حالا خودت لوس نکن خودت که میفهمی چیزیت کم نیست اونا کلنگ تو سرشون خورده

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

نازکش دارم که ناز کنم مگه ؟  😕 قیافم اینجوریه 🥺

اره دیگه پس من یکساعت دارم ناز کیو میکشم

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

یکساعت ؟ 🌱🙏🏻  حالم خوب نیس .  خدایا 🥺 من چی ؟ چقدر تنهایی ؟ چقدر بی مهری

ایییییی بزنمت همینجا کتلت شی؟؟؟؟

انگار حالا ما تنها نیستیم والا من از فرط تنهایی خودم به خودم پیام میدم تو واتساپ

ایییییی بزنمت همینجا کتلت شی؟؟؟؟ انگار حالا ما تنها نیستیم والا من از فرط تنهایی خودم به خودم پیام ...

منم همینطور 

تو اینستا... 

قربون صدقه خودمم میرم 😞

منم همینطور  تو اینستا...  قربون صدقه خودمم میرم 😞

افرین همین کار کن خوبه رفیق بی معرفت مجازی منم پیجشو دیلیت زد نه گفت آیدی بده نه خداحافظی چ میشه کرد دیگه