2777
2789
عنوان

آجیل مشکل گشا

249 بازدید | 13 پست

بچه ها من میخوام برای روز سال تحویل سر خاک پدر بزرگم آجیل پک کنم برای ندارم بدم . دیدم بعضیا میدن بهش میگن مشکل گشا. من نمیخوام هر ساله بدم فقط میخوام امسال بدم . باید چیکار کنم ؟ چیا توش بریزم و چه ذکری روشون بخونم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هر ساله با خواهرمو مادرت ماه محرم درست میکنیم ..هر چی ک توانته درست کن حتما نباشد آجیل های مخصوصی بخری ..مثلا ما خودمون درست میکنیم .بادام زمینی .گردو کشمش .شکلات میبندیم .برای بسته بندی هر مشکل گشا یه صلوات میفرستیم چسب میزنیم .سعی میکنیم از اول تا آخر بسته بندی صلوات و مشکلات همه رو ب زبون میاریم 

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

ذکر رو نمیدونم عزیزم 

ولی رکن اصلی این آجیل نخود و کشمش و نقل هست (جایی نوشته نشده ها مرسوم اینه)

حالا باز بسته به توان و سلیقه محتویات آجیل شیرین رو هم قاطی میکنن مثل مغز پسته و بادام و فندق و گردو خام 

توت و انجیر و بادام زمینی و یا یک ابنات کوچک هم میشه اضافه کرد 

من هر ساله با خواهرمو مادرت ماه محرم درست میکنیم ..هر چی ک توانته درست کن حتما نباشد آجیل های مخصوصی ...

مرسی عزیزم . لازمه حتما هر ساله بشه؟ آخه من ممکنه یادم بره نمیخوام نذری بکنم که به احتمال صدی به نود یادم میره

خدا پدر بزرگت تون  بیامرزه و روحشون قرین رحمت الهی باشن .ان شالله .خدا قبول کنه خواهرم .برا آرامش  روحشون  هم حمد و صلوات فرستادم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
خدا پدر بزرگت تون  بیامرزه و روحشون قرین رحمت الهی باشن .ان شالله .خدا قبول کنه خواهرم .برا آرا ...

مرسی عزیزم . پدربزرگم سید بزرگواری بودن . آبرومو در خطره میخوام سر خاکشون پخش کنم شاید کمکم کنن.دعا کنین به حقم . پای مرگ و زندگیم وسطه.خدا رفتگانتونو بیامرزه.دعا میکنم به حقتون

مرسی عزیزم . پدربزرگم سید بزرگواری بودن . آبرومو در خطره میخوام سر خاکشون پخش کنم شاید کمکم کنن.دعا ...

حتما ان شالله  کمکتون میکنن ..عزیزم دعات میکنم برای آرامش وحفظ آبروت آیت الکرسی می خونم ..تو هم برا امضام دعا کن عزیزم