2777
2789
عنوان

حس شیشم لطفا🙏🏻💎

144 بازدید | 19 پست

لطفا فقط کسی که توان حس شیشم دارع جوابمو بده نه ف.ال فقط میخوام بدونم دوستمو حذف کنم یا نه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

برام دعا کنید دعا شما یه چیز دیگست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستت چطوریه اگر سمیه اره منم امسال یکی و بلاک کردم از بس بد باهام صحبت میکرد حرفاش پراز تیکه و کنا ...

اصن واکنشی چیزی نداشته کلا حسم میگ این کارو بکنم 

برام دعا کنید دعا شما یه چیز دیگست

اصن واکنشی چیزی نداشته کلا حسم میگ این کارو بکنم 

چجوریه ؟

ارتباطت و باهاش کم کن

شاید تاثیر حرف دیگران

ولی درکل انگار ادمای فوق العاده محدودی میتونن دوست ادم باشن تجربشو داشتم امسال همه انگار بی وفا شدن

عریزم منو میگی کِی نامزد میکنم؟توروخدا🥺

خیلی زود، عجیب در دایره باید تا الان ازدواج کرده بودی، کمی بوی طلسم نه ببخشید دعا میاد متاسفانه🌞🌞☀️☀️

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
خیلی زود، عجیب در دایره باید تا الان ازدواج کرده بودی، کمی بوی طلسم نه ببخشید دعا میاد متاسفانه🌞🌞☀ ...

کی نامزد میکنم با فامیل یا غریبه ؟؟؟

چه غریب ماندی ای دل🖤

خیلی زود، عجیب در دایره باید تا الان ازدواج کرده بودی، کمی بوی طلسم نه ببخشید دعا میاد متاسفانه🌞🌞☀ ...

لطفاً جوابمو بده 🙂 

کی نامزد میکنم با فامیل یا غریبه ؟؟؟

مشخصاتش چیه ؟

چه غریب ماندی ای دل🖤

نه، اصلا🌸🌞☀️

میشخ بگی من احتمالش هست دوست مجازیمو ببینم تو یه شهریم و جاهایی که اون می‌ره یه وقتایی مسیرمه ازش خبری ندارم(پسره)

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... نرهای سایت که پست تو تاپیک زنونه میزارید برید بمیرید تو تاپیک من شرکت نکنید ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭 کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

نه، اصلا🌸🌞☀️

اسم اونی که باهاشم میگی.یااولداسمشو. ازاحساسش نسبت  ب من بگو .چرا چند وزه رفتارش عوض شده

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن