2777
2789
عنوان

شوهرم میگه که...

349 بازدید | 13 پست

همسرم معلمه و من همیشه در دوران دبیرستان زرنگ بورم اما به دلایلی کنکور رو خراب کردم و توی دانشگاه ازاد یه رشته ای خوندم اما اصلا از موقعیتم راضی نیستم چون  شغل خوبی ندارم و این به شدت توی دلم مونده.

از طرفی  امسال توی گیر و دار کار های عروسیمم  و میدونم امسال نمیتونم کاری کنم. همسزم میگه وقتی ازدواج کزدی بشیم برای کنکور بخون تا دندوم پزشکی قبول شی و شرمنده خودت نباشی. اما به نظر شما اگر در سن ۲۵ سالگی دندون پزشکی قبول بشم دیر نیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیر نیست عزیزم فک کنم حدودا ۷ سال و اینا طول بوشه به هر حال مگه تو قرار نیست ۷ سال دیگه ۳۲ سالت باشه ؟ بهتر نیست ۳۲ سالت باشه و دندان پزشک باشی تا اینکه ارزو به دل باشی ؟ 

به هر حال تو ۳۲ سالت میشه یعنی میدونی چی میگم لصلا دیر نیست حتی اگه ۴۰ سالتم بود اینو میگفتم 

بنظرمن کسی که قصدادامه تحصیل داره نباید ازدواج کنی دیگ وقتیم ازدواج کرد بیخیال شه دیگه بچسبه به زندگ ...

چه نظر عجیبی

من بیشتر تحصیلاتم یعنی فوق لیسانس و دکترا خونه همسرم بود

و جفتنون خیلی راضی هستیم از این موضوع

مرسی بابت نظراتتون. تلنگر خیلی بدی خوزدم. یکی از بچه هایی که توی دبیرستان بهش تقلب میدادم با پارتی رفته توی ازمایشگگاه کار میکنه اما من هیچ. شغل مجازیمم خوابید و من موندم بی هیچی. حتما انجامش میدم چون لایقش هستم.. مرسی که کمکم کزدیددد