2777
2789
عنوان

عشق یا پول؟؟

173 بازدید | 13 پست

واستون زندگی مهمه ک با عشق ساختین یا زندگی ک آماده باشه منظور طرف پولدار باشه خودش ولی حس نداشته باشین بهش!

مثلا با کسی باشین‌ ۵ سال خانواده کلی مخالف بازم پیشش میمونین تا خانوادتونو راضی کنین؟

یا میرین با خاستگار پولداری ک خانوادتون پسند میکنن؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

طرف بی پول منظورم همونی که پولدار نبود اون عاشقمه؟یا من فقط بهش حس دارم

بی پول نه 

ببین ماشین داره کار میکنه سربازیش رفته و درحال خرید خونه اس و عاشق همین ۵ ساله ولی خانواده ب شدت مخالف

طرف پولدار هم مثلا اصلا حس نداری بهش خانوادت پسند کردن برات و ملیادره دیگه ماشین مدل بالا و...

من که با عشقم ازدواج کردم و زندگی رو با عشقم ساختیم دو تایی

خداروشکررر

میگم شده مثلا ی روز یهو ازش خسته شی مثلا بگی اح خیلی بده کاش باهم نبودیمو و... بگیا درحد غر ولی دوسش داشته باشی

من اصلا عاشق بی پولا نمیشم هرکیو دیدم عاشق شدم عجیب پولدار بود

💜💜💜💜با افتخار یک آرمی💜💜💜💜 .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
خداروشکررر میگم شده مثلا ی روز یهو ازش خسته شی مثلا بگی اح خیلی بده کاش باهم نبودیمو و... بگیا درحد ...

نه واقعا برای من پیش نیومده‌. البته اینم بگم شوهرم هیچ ایراد خاصی نداشت و خانوادم مخالفت زیادی نداشتن. یه کوچولو بابام ناراضی بود اونم بی دلیل بود میگفت نمیشناسیمشون همین