mahdibbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 426 عنوان شغل 131 بازدید | 6 پست آقا من دانشجو هستم خیلی دلم میخواد یه کار داشته باشم حقوقش برام مهم نیست پدر مادرم شاغل هستن اهل ول خرجی هم نیستم ولی خوب پیشنهادتون چیه 1402/12/27 | 02:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniyekhanoom عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 15724 ناخونکار منشی مربی مهد اگه زبانت خوبه معلم زبانتکنسین داروخونهپذیرش بیمارستانفروشنده بوتیک و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️
haniyekhanoom عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 15724 ناخونکار منشی مربی مهد اگه زبانت خوبه معلم زبان تکنسین داروخونه پذیرش بیمارستان فروشنده بو ... عه الان دیدم اقایین خب ناخونکاری کنکله🤧😂 و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️
mahdibbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 426 ناخونکار منشی مربی مهد اگه زبانت خوبه معلم زبان تکنسین داروخونه پذیرش بیمارستان فروشنده بو ... زبانم عالیه ولی سابقه کار میخوان که ندارم
haniyekhanoom عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 15724 زبانم عالیه ولی سابقه کار میخوان که ندارم نه تازه کار هم میگیرن اگه کارت خوب باشه منو پس چطور استخدام کردن و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16537 فروشنده فقط که بشه تایم برداشت و ازونور از امتحان چیزی عقب نیفتی یا ادمین چیزی که الان این ادمینی خیلی الکی شده دیگه کارش نیست +خدایاشکرت🤍
soniya۲۰و عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 9681 میتونی کارآموز شی به نظرم به دردت میخوره از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...