2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

56 بازدید | 14 پست

آقا من تقریبا یه ۷ سالی هست با یه دختر دوست اجتماعی ام رل اینا نه خیلی با هم خوب بودیم (اصلا نگاه بد بهش نداشتم)مثل خانوادم شده بود هر کمکی از دستم بر ممید براش انجام می‌دادم از اکسش برام میگفت در دل اینا می‌کرد 

یک روز کلا اخلاقش عوص شد حرفای نامربوطی بهم زد بهم تهمت زد اینا یواش یواش کمرنگ شد دیر به دیر سین میزد با اینکه انلاین بود منم بهش بی محلی کردم ولی خودش دوباره برگشت الان یه مدتی پیام نمیده بد میبنم پیام داده سلام 

به نظرتون میخواد چیو ثابت کنه؟آیا مم دوست بدی بودم؟مشکل از منه؟ این یک موردش هست خیلی از رفیقام چه پسر چه دختر این مسائل باهاشون دارم🙂

شاید کاری کردی که ازت رنجیده

بعید میدونم اشتباهی میکردم سریع میگفت ولی اینکه میره میاد ازیتم میکنه فکر میکنم من عروسک اینم حوصلش سر میره منو میندازه اون ور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کاری کردی که ازت رنجیده

بعید میدونم اشتباهی میکردم سریع میگفت ولی اینکه میره میاد ازیتم میکنه فکر میکنم من عروسک اینم حوصلش سر میره منو میندازه اون ور

۲۲

خوب برای یه اقا این سن برای ازدواج زوده ولی خانم بنظرم مناسبه فکر میکنم ایشون یا با کیس جدیدی اشنا شده یا نظری رو شما داشته ودیده ابی ازت گرم نشده دیگه داره بی خیالت میشه یا میخواد تحریکت کنه که بری جلو البته شما بهتر میدونی چون میشناسیش روحیشو اگه ازدواجی باشه

یه چیزای هست نمیتونم بگم ولی موافقم باهاتون

خوب دیگه بنظرم دوست اجتماعی معنا نداره بین دوتا نامحرم وهرانسانی یه سری نیازهایی داره که باید برطرف شه بنظرم اون دختر الان بههمسر بیشتر نیاز داره تا دوست اجتماعی اگه قصدتون ازدواج نیست ولش کن بزار زندگیشو کنه این به صلاح هردوتونه وبیشترم اون خانم لطمه میبینه 

خوب دیگه بنظرم دوست اجتماعی معنا نداره بین دوتا نامحرم وهرانسانی یه سری نیازهایی داره که باید برطرف ...

متوجه نشدید من ولش کردم و با حرفتون هم موافقم ولی ایشون خودش پا پیش میزاره و گفتم ذهنون اصلا به اون سمت نمیره تا حالا هم. چنین درخواستی ازش نکردم چون نمیتونم اصلا

متوجه نشدید من ولش کردم و با حرفتون هم موافقم ولی ایشون خودش پا پیش میزاره و گفتم ذهنون اصلا به اون ...

معلومه دیگه چون اون خانم به شما متاسفانه وابستگی پیدا کرده ولی شما اقایون چون احساساتتون کمتر زود فراموش میکنید واقعا قبل رابطه باید فکر میکردین به این مسئله بالا گفتم که بیشتر خانم لطمه میخوره  شاید چه بسا که حتی فرصتهاشم به خاطر شما ازدست بده چون دل بسته میفهمی 

معلومه دیگه چون اون خانم به شما متاسفانه وابستگی پیدا کرده ولی شما اقایون چون احساساتتون کمتر زود فر ...

من چطور دل ببند به کسی که از اکسش صحبت میکنه و منو بهش تشبیه میکنه _دورع میگه دیر سین میکنه تقصیر خودشه با این وجود من اصلا ازش ناراحت نیستم ولی خب واقعا موندم اتفاقا الان هم پیام داده بد از یک هفته

شما رو به اکسش تشبیه میکنه این نشونه علاقش به شماست ودیر سین میکنه میخواد نظرت جلب کنه راجع به چی بهت دورغ میگه شما اینو باید بدونی که دخترا خیلی رو روابط عاطفی حساسترن اون کمکهای شما رو به منزله محبت شما به خودش میدونسته احتمالا بعد تو این هفت سال بین شما دونفر که تو حساسترین دوران زندگی بودین گذر از نوجوانی به جوانی  چطور هیچ رابطه عاطفیی نداشتین بنظرم عجیبه