2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی خوبه باهم هم نظر هستین، دعام کنید سر نماز خدا یه عقلی به همسرم بده من دوست داشتم شوهرم مذهبی با ...

انشالله زندگیتون پر از شادی باشه

دیگه باید همدیگه را با تفاوت ها بپذیرید 

وگرنه زهر میشه بهتون

همسر من اوایل بسیاااار مذهبی بود داره کم کم شل میشه فک کنن تا چندسال دیگه کلا کنار بکشه😅😅

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
انشالله زندگیتون پر از شادی باشه دیگه باید همدیگه را با تفاوت ها بپذیرید  وگرنه زهر میشه بهتو ...

قربونت، اونکه صددرصد ولی خب دین فرق داره، انشاالله همه به راه راست هدایت شن 

قربونت، اونکه صددرصد ولی خب دین فرق داره، انشاالله همه به راه راست هدایت شن 

یه فیلم نشان می‌داد پسر روزه نمی گرفت دختر با اخلاق خوبش یه کاری کرد مرد هم روزه گرفت اسم فیلمش یادم نیس

یه فیلم نشان می‌داد پسر روزه نمی گرفت دختر با اخلاق خوبش یه کاری کرد مرد هم روزه گرفت اسم فیلمش یادم ...

والا اون فیلم، من انقد حرف میزنم اخرش منو ا‌ُمُل خطاب میکنه، حالا من حجابم معمولیه اهل ناخن و مژه اینجور چیزام ولی حرمت ماه رمضان و ماه محرم خیلی نگه میدارم باهم به مشکل میخوریم

والا اون فیلم، من انقد حرف میزنم اخرش منو ا‌ُمُل خطاب میکنه، حالا من حجابم معمولیه اهل ناخن و مژه ای ...

کار درستی می کنی.

بهش گیر نده با عمل و اخلاق خوبت دعوتش کن اگر هم فایده نذاشت شما راه درست خودت رو برو