mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7250 عنوان حس ششمی؟؟؟ 40 بازدید | 4 پست ب نظرت من از علیرضا جدا میشم یا رابطمون خوب میشه؟آیا جدا شدم با محمد ممکنه ازدواج کنم؟ چون پیشنهاد داده باهم باشیم من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 1402/12/27 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2378 دختر خب ینفر رو انتخاب کن😐 وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7250 دختر خب ینفر رو انتخاب کن😐 من فقط با علیرضا توی رابطه ام اما یکی جوید بهم پیشنهاد داده و از این طرف علی بهم فحش میده هی بلاک میکنه هی قهر میونه خودش من باید دنبالش برم مث بچه ها خسته شدم میخام ببینم ایا رابطمون آخرش خوب میشه یا جدا میشیم من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
خرگوشعععع عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2378 من فقط با علیرضا توی رابطه ام اما یکی جوید بهم پیشنهاد داده و از این طرف علی بهم فحش میده هی ... راهتون جدایی انرژی منفی با خودش زیادی داره باهاش بجای نمیرسی وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱