2777
2789
عنوان

تولدمه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولد تولد تولدت مبارک اون قلل شکسته چیه دختر یه سال بزرگتر شدی تولدته کلی انرژی مثبت بده به خودت و ا ...

هی چیبگم سخت ترین سال عمرم بود مرسی فداتشم 

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!
تولدت مبارک عزیزم ایشالله همه آرزوهات تبدیل به خاطره قشنگ بشن برات

مرسییییی قلبم 

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!
واقعا?تولد منم هس :) تولدت مبارک جیگر🙃🦋🌝++++++++++ 120654323465734357657624سال زنده باشی :)🦋😺

تولدت مبارکههههه میگیریم امسال تو جشن امیدوارم به همه آرزوهات برسییی باید دوتایی شمع رو فوت کنیدااا

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

[QUOTE=332194659]واقعا?تولد منم هس :) تولدت مبارک جیگر🙃🦋🌝++++++++++ 120654323465734357657624سال زنده باشی :)🦋😺 همزادممم تولد تو ام مبارک مرسییی 

الهیییییییی قربونت مهربون 🦋🙃🌝  😂😭🌝🎂

امشب دوتاتونم پر انرژی باشید و بهترین ارزوهارو کنید که قراره سال جدید رو بترکونید

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
امشب دوتاتونم پر انرژی باشید و بهترین ارزوهارو کنید که قراره سال جدید رو بترکونید

🙃💔نمیزارن که ...    در سعیم که حداقل فردا ایگنور کنم بقیه رو و رو حال خودم متمرکز باشم 

❣انشالله

𓄂𓆃

حقیقتا امشب ۲۷ اسفند تولد منم هست😍

✨️فعلن خانوادم یادشون نبود چون به اینکه ساعت از ۱۲ گذشته و ۲۷ ام شده دقت نمیکنن تا فردا صبح که ۲۷ ام باشه ببینم یادشونه یا نه و چیکار میکنن 

✨️نامزدم یادش بود اومد منو برد بیرون دیگه واسه فردا نمیدونم برنامش چیه هر کار کرد چیزی واسه خودم نخریدم که فردا خودش بخره و بیاره سوپرایز شم ،هی میگفت میدونم سوپرایز دوست داری ولی میخام باشی تا ببینم چی بگیرم و چجوری بگیرم 

✨️رفیقمم که خیلی وقته دوستیمون ب هم خورده سر چیزای الکی منی که اولین نفر ساعت ۱۲ شب بهش تبریک میگفتم و کلی استوری میزاشتم تازه و فرداشم واسش کیک خریدم بردم سوپرایزش کردم حتی سال قبلشم تو مدرسش کیک بردم و سوپرایزش کردم   تا حالا که تبریک نگفته 🫠🖤

حقیقتا امشب ۲۷ اسفند تولد منم هست😍 ✨️فعلن خانوادم یادشون نبود چون به اینکه ساعت از ۱۲ گذشته و ۲۷ ا ...

امشب داره تموم میشه ولی من تا الان انگار ن انگار تولدم بوده ۵ اسفند تولد گرفتم البته حالمم خیلی بده