2777
2789
عنوان

تولدمه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد تولد تولدت مبارک اون قلل شکسته چیه دختر یه سال بزرگتر شدی تولدته کلی انرژی مثبت بده به خودت و ا ...

هی چیبگم سخت ترین سال عمرم بود مرسی فداتشم 

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!

واقعا?تولد منم هس :) تولدت مبارک جیگر🙃🦋🌝++++++++++

120654323465734357657624سال زنده باشی :)🦋😺

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

تولدت مبارک عزیزم ایشالله همه آرزوهات تبدیل به خاطره قشنگ بشن برات

مرسییییی قلبم 

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!
واقعا?تولد منم هس :) تولدت مبارک جیگر🙃🦋🌝++++++++++ 120654323465734357657624سال زنده باشی :)🦋😺

تولدت مبارکههههه میگیریم امسال تو جشن امیدوارم به همه آرزوهات برسییی باید دوتایی شمع رو فوت کنیدااا

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

[QUOTE=332194659]واقعا?تولد منم هس :) تولدت مبارک جیگر🙃🦋🌝++++++++++ 120654323465734357657624سال زنده باشی :)🦋😺 همزادممم تولد تو ام مبارک مرسییی 

[QUOTE=332194659]واقعا?تولد منم هس :) تولدت مبارک جیگر🙃🦋🌝++++++++++ 120654323465734357657624سال ز ...

یسسس🦋😺🙃الهی مرسیییی همچنین

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

تولدت مبارکههههه میگیریم امسال تو جشن امیدوارم به همه آرزوهات برسییی باید دوتایی شمع رو فوت کنیدااا

الهیییییییی قربونت مهربون 🦋🙃🌝 

😂😭🌝🎂

الهیییییییی قربونت مهربون 🦋🙃🌝  😂😭🌝🎂

امشب دوتاتونم پر انرژی باشید و بهترین ارزوهارو کنید که قراره سال جدید رو بترکونید

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
امشب دوتاتونم پر انرژی باشید و بهترین ارزوهارو کنید که قراره سال جدید رو بترکونید

🙃💔نمیزارن که ...    در سعیم که حداقل فردا ایگنور کنم بقیه رو و رو حال خودم متمرکز باشم 

❣انشالله

حقیقتا امشب ۲۷ اسفند تولد منم هست😍

✨️فعلن خانوادم یادشون نبود چون به اینکه ساعت از ۱۲ گذشته و ۲۷ ام شده دقت نمیکنن تا فردا صبح که ۲۷ ام باشه ببینم یادشونه یا نه و چیکار میکنن 

✨️نامزدم یادش بود اومد منو برد بیرون دیگه واسه فردا نمیدونم برنامش چیه هر کار کرد چیزی واسه خودم نخریدم که فردا خودش بخره و بیاره سوپرایز شم ،هی میگفت میدونم سوپرایز دوست داری ولی میخام باشی تا ببینم چی بگیرم و چجوری بگیرم 

✨️رفیقمم که خیلی وقته دوستیمون ب هم خورده سر چیزای الکی منی که اولین نفر ساعت ۱۲ شب بهش تبریک میگفتم و کلی استوری میزاشتم تازه و فرداشم واسش کیک خریدم بردم سوپرایزش کردم حتی سال قبلشم تو مدرسش کیک بردم و سوپرایزش کردم   تا حالا که تبریک نگفته 🫠🖤

حقیقتا امشب ۲۷ اسفند تولد منم هست😍 ✨️فعلن خانوادم یادشون نبود چون به اینکه ساعت از ۱۲ گذشته و ۲۷ ا ...

امشب داره تموم میشه ولی من تا الان انگار ن انگار تولدم بوده ۵ اسفند تولد گرفتم البته حالمم خیلی بده