2777
2789
اون زرده رو هرکی بگه خودم بهش جایزه میدم😅

من میدونم

• همیشه عشق باشد 🧡 همیشه برکت •                                                                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زرده رو هرکی بگه خودم بهش جایزه میدم😅

قضیه زرده چیه؟ برنامه رو ندیدم ولی این چندمین باره که درباره‌ش پست میبینم

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
قضیه زرده چیه؟ برنامه رو ندیدم ولی این چندمین باره که درباره‌ش پست میبینم

تو برنامه شب عید شبکه سه،چند شخصیت معروف رو میارن و گریم سنگین روشون میکنن،بعد از مردم میخوان تشخیص بدن

یکی از این شخصیت ها لباس زرد تنشه که اصلا معلوم نیس کیه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
تو برنامه شب عید شبکه سه،چند شخصیت معروف رو میارن و گریم سنگین روشون میکنن،بعد از مردم میخوان تشخیص ...

این گریم مجتبی شفیعی داشته 

همین کارا هم میکرد

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

تو برنامه شب عید شبکه سه،چند شخصیت معروف رو میارن و گریم سنگین روشون میکنن،بعد از مردم میخوان تشخیص ...

اسم برنامش چیه؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ممنون عزیزم 🤍

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
اولی امیر غفارمنش دوم مهران رجبی 

قد غفارمنش بلنده

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

اسم برنامش چیه؟

سال نو