2821
2789
عنوان

سقط

80 بازدید | 8 پست

بعضی ها چه راحت درباره قسط حرف میزنن

انگار بچه و جنین آشغاله راحت بندازیم بیرون 

چطور دلتون میاد درباره حیات یه مخلوق تصمیم بگیرید

اونم موجودی که هیچ مشکل جسمی نداره فقط بخاطر مشکلات زندگی

اون بنده چه گناهی کرده که مادر پدر بی مسولیت داره ،خوب شما که نمی‌تونید اینقدر روش جلوگیری

خواهشا قسمت ۵ زندگی پس از زندگی امسال ببینید بعد سقط کنید

این دنیا دار مکافاته همه چیز بی حساب و کتاب خلق نمیشه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

کسی ک توانایی مالی نداره

شوهر درست حسابی نداره

مادر مسئولی نیست 

سقطش سوابش بشتره تا اوردنش 

شما نمیدونی چ ادمایی زندگی میکنن 

همسایه بغلی ما بچش ۴ ماهشه گریه میکنه فحش ک داره میده بهش

داد میزنه سرش کتکش میزنه 

اینجور ادما نیارن بهتره بزرگ بشن با هزار تا ارزو خاک شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد از قسمت دیروز زندگی پس از زندگی دلم برای اونایی که تشویق به سقط میکنن خیلی میسوزه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

کسی ک توانایی مالی نداره شوهر درست حسابی نداره مادر مسئولی نیست  سقطش سوابش بشتره تا اوردنش& ...

خب اینقدر راه جلوگیری یعنی کار این افراد تشکیل جنین و سقط هست 

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

من متاسفانه یکبار این کار رو کردم یعنی مجبورم کردن،خیلی خیلی پشیمونم همیشه میگه خدا ببخشه منو،میدون ...

خدا بخشنده است

بعد از قسمت دیروز زندگی پس از زندگی دلم برای اونایی که تشویق به سقط میکنن خیلی میسوزه

دقیقا طرف تاپیک میزنه اکثرا تشویق میکنن

دقیقا طرف تاپیک میزنه اکثرا تشویق میکنن

کاش،حداقل راهکار ندن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹