گلسرخ71 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8441 عنوان توده تو گلو 76 بازدید | 7 پست سلام خانوما من سمت راست گلوم جایی که لوزه هست وقتی که دراز میکشم سرم خم میشه یه توده هستدوسه روزه اونجوری شدمبا دستم لمس میکنمسرطان گلو هست؟نگرانم خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏 1402/12/27 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلبهارآیسا عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 715 غددلنفاوی احتمالا خیلی استرسی حرص میخوری ولی مشکل جدی نیس برو دکتر
گلسرخ71 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8441 غددلنفاوی احتمالا خیلی استرسی حرص میخوری ولی مشکل جدی نیس برو دکتر خیلی هم استرسی هم حرصی خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
گلسرخ71 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8441 غددلنفاوی احتمالا خیلی استرسی حرص میخوری ولی مشکل جدی نیس برو دکتر راستی هم حرکت میکنه هم یکم درد دارهتورمنداره سرم رو پایین ميندازم حس میکنممیخوره به استخوان فکم الان که دراز کشیدم قشنگ با دست لمس میکنم تکون میخوره وقتی سرم رو مستقیم میگیرم چیزی حس نمیکنم خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
گلبهارآیسا عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 715 راستی هم حرکت میکنه هم یکم درد داره تورمنداره سرم رو پایین ميندازم حس میکنم میخوره به استخوان فکم ... اکثرا خطرناک نیستن ولی بری دکترخیالت راحته دوست منم یه قسمت بدنش توده حس میکرد رفت دکتر غددلنفاویش بود
گلسرخ71 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8441 اکثرا خطرناک نیستن ولی بری دکترخیالت راحته دوست منم یه قسمت بدنش توده حس میکرد رفت دکتر غددلنفاویش ب ... توکل به خدا مرسی خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
گلسرخ71 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8441 انشاالله که هیچی نیست فدات😘 خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏