2777
2789
عنوان

قبول شدن بدون خوندن

934 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر. شما دیدید یا برای خودتون اتفاق افتاده تا حالا که آزمون استخدامی رو بدون خوندن قبول بشید؟ من نخونده آزمون دادم خیلی غیرمنطقیه اما خیلی دلم میخواد قبول شم🥺🙏

نه عزیز دلم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من سه ماه خوندم هنوز مطمئن نیستم ک قبول میشم یان،انشاالله قبول بشی درصدات چطور بود و نمره احتم ...

من آزمون بانک و پتروشیمی رو شرکت کردم عزیزم نمیدونم درصدام دقیقا چطوره. شما چه آزمونی دادید

آزمون‌قبلی یکی از دوستام بدون‌یک کلمه خوندن قبول شد. البته اطلاعات عمومی و سیاسی و مذهبیش خیلی خوب ب ...

چقدر خوب. ببخشید میشه بپرسم چه آزمونی بود؟ دبیری بوده احتمالا درسته؟

اهان فک کردم استخدامی اموزش و پرورش موفق باشی گلم❤

فدات عزیزم سلامت باشید.انشالله که شما هم قبول میشید همین آزمونتون رو . آموزش پرورش رو هم ثبت نام کردم ولی برای دبیری و پرورشی چون رشته م به همینا میخورد

فدات عزیزم سلامت باشید.انشالله که شما هم قبول میشید همین آزمونتون رو . آموزش پرورش رو هم ثبت نام کرد ...

من فقط اموزگاری شرکت کردم و تمام توانمم گذاشتم واسه همون

برای دبیری فقط میتونم بهت بگم سعی کن منفی نزنی من کلی جواب درست زدم ولی در عوض بخاطر منفی زدنم درصداام اومد پایین

و اینکه سنجش و کلا از قسمتاییکه اصلا جزو منابع نبود سئوال داده بودن بجاش عمومی خیلی اسون بود