2789
عنوان

سلام

36 بازدید | 3 پست

سلام به همه خوبین نماز روزه هاتون قبول باشه ان شاءالله حاجت روا بشین و سال جدیدو با شادی شروع کنین میخوام تو این پستم واسه همه نی نی سایتی ها دعا کنم 

خدا جونم اول ظهور اقارو برسون و مردم فلسطینو نجات بده حاجت تک تک اعضای سایتو بده خودت کمک کن کسایی که باردارن به سلامتی زایمان کنن علی الخصوص کاربر @آشرشته

کسایی که مستاجرن خونه دار بن کسایی که بیمارن یا بیمار دارن خوب بشن کسایی که ماشین ندارن ماشین دار بشن کسایی که بدهکارن بدهیشونو بدن کسایی که عزیزشون مشکل اعتیاد داره نجات پیدا کنه 

کسایی که کنکوری هستن به سلامتی قبول بشن کسایی که مجردن ازدواج کنن کسایی که بچه ندارن بچه دار بشن کسایی که بیکارن یه کار خوب براشون بشه کسایی که دلشون لباس عید میخواد بتونن بخرن خودت کمک کن هیچ اقا و پدری شرمنده خانواده اش نشه کسایی که غم و غصه دارن رفع بشه کسایی که کربلا و مشهد مبخوان روزی شون بشه کسایی که با شوهرشون مشکل دارن مشکل شون حل بشه کسایی که طلاق گرفتن با یه انسان خوب ازدواج کنن و خوشبخت بشن خدایا خودت به زندگی همه برکت و روزی حلال بده خودت کمک کن گرونی کمتر بشه خودت کمک کن یال جدید سال خوبی واسه همه باشه الهی امین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم