2777
2789
عنوان

روابط آزاد

800 بازدید | 7 پست

امشب داشتم به این مسئله فکر میکردم 

که آیا این جور روابط خوب یا نه 

و خب به چند تا نتیجه رسیدم 

بخونید نظرتون رو بگید 

اول از همه به نظرم واسه زندگی مشکل به وجود میاره مثلا مردی که با خانومای زیادی بوده ممکنه شروع کن زنش رو مقایسه کنه با بقیه و ازش ایراد بگیره و آخر بگه برو زیر تیغ جراحی فلان کن در حالی که بعید می‌دونم خانومی چنین خواسته ای از همسرش داشته باشه  

دوم باعثه استرسه خانوم میشه و ذهنش رو مشغول می‌کنه که آیا من به اندازه کافی خوشکلم که چه چشمش پر بشه دنبال بقیه نره این زیبایی ها رو پیدا کنه 

سوم ارزش زن ها رو پایین میاره زنی که یه زمانی با مهر سنگین و عروسی و یه عالمه زمان به دست میومد الان در دسترسه و رها کردنش آسونه چه بسا با بچه تو شکمش و به دست آوردن یکی دیگه راحت

چهارم به نظرم باعث کاهش وابستگی بین زوجین هم میشه چیزی که تو ازدواجشون هست رو میتونن جای دیگه همه پیدا کنم راحت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم کلا افتضاااااحه واسه هردوطرف 

من ک ابدا با همچین کسی واسه وقت گذرونیم وارد رابطه نمیشم چ برسع ازدواج

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

روابط آزاد که چه عرض کنم .. روابط حیوانی 😑

حتی برخی حیوانات هم به جفتشون وفادارن

اونا که دنبال این چیزان چی میخوان معلوم نیست

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم