2777
2789
عنوان

پیجای آشپزی اینستا چرا اینجوری شدن

455 بازدید | 29 پست

تو اینستا پیجای آشپزی رو میبینم ، خیلی غذاها رو با ژامبون و کالباس درست میکنن

چجوری بعضیا اینقدر میتونن ژامبون و کالباس بخورن؟

چندش‌آور نیست براشون؟ 

آخه تو خونواده خودم و همسرم اصلا مصرف کالباس نداریم، فقط موقع مهمونی اگه سالاد اندونزی درست کنیم یه کم کالباس توش میریزیم، درحد سالی دو سه بار...

جدیدا میبینم پاستا هم به جای مرغ با ژامبون درست میکنن...  اصلا یه جوری میشم...

منم بچگیام دوست داشتم ولی اینقدر که نخوردیم و همه درمورد مواد سازنده اش بد گفتن که کلا حذفش کردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه مهمونی دعوت شدم بودم از اینهمه استفاده از کالباس و سوسیس توی پاستا و فینگر فودا تعجب کردم!!!

. خوشمزه هم نیس اصلا ، مخصوصا سالاد پاستا با کالباس!!😐

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

آره مشکل منم هست

اسمشون رو گذاشتن آشپز فینگر فود

بعد همه چی رو با سوسیس درست میکنن

یه پیج آشپزی خوب پیدا نکردم 😐😐

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ما ژامبون شرکتی نمیخوریم

ولی سوسیس و کالباس خونگی مصرفمون بالاس چون خیالمونم از مواد تشکیل دهنده اش راحته

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
ما ژامبون شرکتی نمیخوریم ولی سوسیس و کالباس خونگی مصرفمون بالاس چون خیالمونم از مواد تشکیل دهنده اش ...

چجوری درست میکنی؟؟

من چند تا دستور امتحان کردم اصلاااا خوب نبود

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

منم یه مهمونی دعوت شدم بودم از اینهمه استفاده از کالباس و سوسیس توی پاستا و فینگر فودا تعجب کردم!!! ...

سالاد پاستا با مرغ یا قارچ خیلی بهتره

آخه هر کالباسی هم خوشمزه نیست، اونایی که خوبن خیلی گرون ترن