2777
2789

اینجا تو نی نی سایت گفتن همه پسرا اینو میگن واقعا اینجوریه؟

گفت مامانم پیجت رو دیده گفته چقد خوشگل و مودب به نظر میاد حتی فکرکرده چیزی بینمونه

منو اون پسر دوست اجتماعی هستیم فقط

الان من یه سوالی برام پیش اومده واقعا مامانش منو پسندیده یا دروغ بود بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا این جمله **شری بیش نیست🤧

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

دروغ میگه

اکس من میگفت مامانم میگه چشاش چه خوشگله دماغش کوچولوئه  

مامانش حالش از من بهم‌میخورد

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

من با مامان دوس پسرم و خواهراش در ارتباطم ولی هیچکدوم نمیدونن در مورد  رابطه امون   ولی مامانش معتقده من خیلی عاقلم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بستگی داره به طرف مقابلت 

که ذاتا ادم دروغگویی هست یا نه و ارتباط تون چه شکلیه

من نامزدم همیشه میگه مامانم دوست داره یا تعریفت و میکنه 

خود مامانش جلو روی خودم همون حرفای نامزدم و میزنه 

فهمیدم که راست میگه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اگه مامانش گفته قطعا الکی نگفته و‌پسندیده دیوونه که نیست تو‌ رو بندازه تو ذهن و‌فکر پسرش در حالی که ...

خب میدونم اگه مامانش گفته باشع یعی منو پسندیدن،ولی گفتم شاید الکی گفته مامانم این حرفارو زده

اگ حضوری بود آره واقعی بود اما این ک بره پیجتو ببینه خب ن🥲

آره

من یه زمانی با یکی حرف میزدم (حرفای عادی خبر خاصی نبود فقط توی دل من یه خبرایی بود 😅) مادرش بدون اینکه اطلاعی از ارتباط ما داشته باشه اومد باهام حرف زد. منم اون موقع به پسرش نگفتم چیزی تااا چند سال بعدش که ارتباطی نداشتیم به اون صورت، و اون از کار مادرش اطلاعی نداشت 😕😕😕

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!