2777
2789
عنوان

عدد بتای 60

764 بازدید | 20 پست

سلام خانوما امروز روز دوازده انتقالمم و عدد بتام 60بود پرستار ازمایشگاه گفت پایینه بنظرتون مثبته یا نه کسی بوده بااین بتا بارداری سالم داشته باشه قراره پس فردا دوباره تکرار کنم خیلی نگرانم من بعد هشت سال انتظار این عدد و دیدم🙏🥺

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

خواهر من با بتای ۲۹ باردار شد عزيزم 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچت هم پسره چون بتای پایین بچه پسره

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
خواهر من با بتای ۲۹ باردار شد عزيزم 

خداروشکر من خیلی میترسم خارج رحمی باشه خدایی نکرده 

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

مبارک باشه عزیزم فقط فقط خیلییییی مواظب باش راستی میتونی بگی هزینش کلا چقد شد؟؟بار اولته؟؟؟

مرسی عزیزم اره بار اولمه پانکچر و انتقال با داروهاش و امپولا نزدیک 35میلیون

عزیزم منم روز قبل موعد ۷۵ بود بعد رفت بالا نگران نباش 

چند روز بعد تکرار کردی رفت بالا؟ 

یک هفته بعد هزار و خوردی شد فک کنم

خداروشکر ایشالا برا منم بره بالا