2777
2789
عنوان

میشه لطفا غربالگری اولم رو ببینید

109 بازدید | 19 پست

سلام

عزیزان من اومدم nt انجام دادم دکتر گفت سالمه خدا وشکر عدد nt هم ۱و نیم شد.

ولی بعدش که جواب ازمایش خونم اومد با اینکه ریسک نهاییم پایین زده ولی عدد مام توی free b-hcg زده ۲٫۱ و دکتر گفت بالاست برام مجدد ازمایش نوشته…

تورو خدا یک هفته است حال و روزم گریست خواب ندارم نکنه خدایی نکرده مشکلی باشه… کسی مثل من بوده؟ میتونید کمکم کنید؟

بخدا بارداری اوله کسی هم راهنمام نیست حتی نمیدونم چی بخورم چی نخورم چطور بخوابم چیکار کنم…😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم امروز جواب آزمایش غربالگری اولم اومد دکتر فردا بعد ظهر هستش لطفا اگه کسی میتونه برام بخونش ...

برای من بفرسنی ممکنه بتونم برات بخونم ولی تفسیرش رو برای خودمم مطمن نیستم اینکه تا چ حدی باید اعداد بالا باشه یا نیاشه

میشه برام دعا کنی؟ شرایط زندگیم خیلی سخته میدونم این بچه که خدا بهم داده چقدر میتونه کمکم کنه…

به روی چشم محتاجیم به دعا حتما 

نگران نباش هیچ مشکلی نیس 

عدد های ریسکت چندبود

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
عزیزم هزینه  nt چنده؟ جنسیت رو به شما گفتن ؟ انشالله که چیزی نیست استرس نگیر الکی ❤️

ممنونم .. به امید خدا

والله من شیراز که  انجام دادم هر دکتری یه هزینه متفاوتی داشت و معمولا از ۱ شروع میشد تا ۲ و خرده ای که بعضیاشون گفتن… من خودم حدودا یک میلیون و نیم شد ولی ازمایش بعدش با بیمه چیزی نشد. 

البته که اون ازمایشم اگر بیمه نباشید یا دولتی مراجعه نکنید و برید ازمایشگاه های ازاد حدودا میشه ۷۵۰

عزیزم هزینه  nt چنده؟ جنسیت رو به شما گفتن ؟ انشالله که چیزی نیست استرس نگیر الکی ❤️

معمولا جنسیت رو میگن تا ۷۰ درصد هم درسته ولی دکتر من ازونایی بود ک نمیگفت و باید تا انومالی صبر کنم