2777
2789

اره من دیدمش Poor things

فیلم بیچارگان فکر کنم طولانی ترین فیلمی بود ک این مدت دیدم 

درام_کمدی سیاه

تقریبا میشه گفت از جایی ک بِلا تصمیم میگیره با اون وکیل فرار کنه یه هیجان ریز ب فیلم تزریق میشه یعنی تقریبا از ساعت دوم 

یکساعت اول فیلم چیز خاصی نداشت

خوشم اومد 

۶و نیم از ۱۰

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

فکر کنم بخش طراحی لباسش جایزه گرفته فقط

اوپنهایمر  اسکارا رو درو کرده

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من دیدمش Poor things فیلم بیچارگان فکر کنم طولانی ترین فیلمی بود ک این مدت دیدم  درام_کمد ...

دقیقا

ولی این پیشرفت ریزی ک توی فیلم راجب شخصیت بلا نشون میداد رو خیلی خوشم اومد

حرف های جالبی داخلش زده میشد

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
فکر کنم بخش طراحی لباسش جایزه گرفته فقط اوپنهایمر  اسکارا رو درو کرده

واقعا ؟

اخه اما استون هم جایزه گرفت

حالا شاید ب خاطر بهترین نقش زن بوده

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

من دیدم خیلی برام کشش داشت اما به اقایون حق میدم دوستش نداشته باشن

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.