2777
2789
عنوان

جراحی بینی

82 بازدید | 12 پست

بعد عمل هم واسم تامپون گذاشته هم اسپیلنت مگه نباید یکیشو گذاشت شما کدومو داشتید؟ و این که از کجا بدونم جراحیم به روش بسته بوده یا باز احساس میکنم بسته بود😕

۲تاش داشتم

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بینیت هفته اول که اونا توش بودن خیلی ورم داشت؟چون خیلی ورم دارم  میگم در بیاره هردورو کوچیک می ...

ن ورم داره صبر‌کن کم کمش ۶ ماه

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

جفتشو داشت هم عمل اولم هم ترمیمم امروز کشیدم تامپونو اشکم درومد

بعد این که هردوتارو در اوردی بینیت کوچیک شد؟چون الان بینیم بزرگه میگم اونارو در بیارم کوچیک میشه دیگه نه؟

بعد این که هردوتارو در اوردی بینیت کوچیک شد؟چون الان بینیم بزرگه میگم اونارو در بیارم کوچیک میشه دیگ ...

تامپون دراوردم اسپلینتو نه هنوز

تازه دکتر گفت اسپیلنتو ک دراری دو هفته از الانت هم بیشتر ورم میکنه ولی بعدش میخوابه کم کم

بعد یه سال نتیجه واقعی مشخص میشه

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE

تامپون دراوردم اسپلینتو نه هنوز تازه دکتر گفت اسپیلنتو ک دراری دو هفته از الانت هم بیشتر ورم میکنه ...

اها پره های بینیتم بخیه خورد؟واسه منو اصلا پره هارو بخیه و برش نزده فقط وسط بخیه دارم😑

اها پره های بینیتم بخیه خورد؟واسه منو اصلا پره هارو بخیه و برش نزده فقط وسط بخیه دارم😑

سری اول نه

این سری گفتم جمعش کنه ولی خب جاش میمونه

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE