2777
2789
عنوان

درد و دل کنکوری

344 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها 

همه ی دوست ها و هم کلاسی هام برای عید پانسیون ثبت نام کردن و مشاور گرفتن . ولی من نمیتونم هیچ کدوم رو تهیه کنم . خلی این موضوع از نظر روانی داره بهم فشار میاره 🥲 از یه طرفم با زبون روزه خیلی برام سخته که درس بخونم . 

👩🏻‍🏫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من حتی کتابم نداشتم پولشم داشتم نخریدم دانلود کردم تو لپ تاپ نه مشاور داشتم نه قلمچی رفتم ازمونای قلمچی رو میزدم و درصد میگرفتم برا خودم... گاهی دختر عموم شرکت نمیکرد من بجاش انلاین میرفتم..رتبم 79 شد

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

باور کن تو پانسیون هیچ اتفاقی نمیوفته ما بودیم دیگه مخصوصا وقتی دوستات هستن همش حرف میزننننن یا خوابن 

تو خونه تنهایی تمرکزت بیشتره 

به عنوان کسی که هر دو رو تجربه کرده میگم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

مشاور این اخرا واقعا نیاز نیست.چون باید ازمون بزنی و اشکالاتو برطرف کنی.برنامه خاصی نداره.خونتون اگه ساکته و اتاق جداگانه داری پانسیون نیاز نیس.همون خونه خیلی بهتره که

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
من حتی کتابم نداشتم پولشم داشتم نخریدم دانلود کردم تو لپ تاپ نه مشاور داشتم نه قلمچی رفتم ازمونای قل ...

وااااو  .چه سالی؟

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

اتفاقا تو باید بیشتر از دوستات و همکلاسیات زحمت بکشی،  گناهت نیفته گردن من ولی اگه روزه لطمه میزنه بنظر من درست اولویته نگیر، بعد کنکور قضاشو میگیری ولی پانسیون رفتن دلیل بر قبولی دوستات نیس پس صد خودتو بزار

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
چ رشته ای

انسانی

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
از لحاظ مالی مشکله واست ؟؟ خونتون سرصداست؟

نه ولی خانوادم میگن که این مشاور و ... خرج اضافه اس . کسی که بخواد بخونه خودش میخونه . میگن اینطوری عادت میکنی همش یکی بالای سرت باشه تا درس بخونی . بعدش دانشگاه رو میخوای چطوری درس بخونی وقتی کسی چکت نمیکنه؟

خونمون که ساکته تقریبا ، میتونم کنار بیام . 

👩🏻‍🏫

من حتی کتابم نداشتم پولشم داشتم نخریدم دانلود کردم تو لپ تاپ نه مشاور داشتم نه قلمچی رفتم ازمونای قل ...

رشتتون چی بود عزیزم

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗