2777
2789

وای داشتم با مادرم میومدم خونه ، داداشم و پسر خالم هم با ما بودن(9 و 10 سالشونه) بعد گربه ای که همیشه تو خونمون وله دقیق جلو درمون داشت با یه گربه دیگه جفت گیری میکرد🤦🏻‍♀️ بعد منو مامانم پر پررررر میزدیم اینا برن اینا هم بس نمیکردن

پسر خالمو داداشمم فکر میکرد بین گربه ها دعواس میخواستن برن گربمونو نجات بدن😐😂

حالا هی منو مامانم پر پر میزدیم 

الان پسر خالم میگه گربتون دیگه مرده اون یکی خیلی بزرگ بود😂😂😂😂

کم بدبختی دارم باید حواسم به گربه ها هم باشه😑🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مزاحم😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

رفتن جلو در خونه بغلی کارشونو ادامه دادن😂 حتی یه لحظه هم نمیخواستن تمرکزشون بهم بریزه😂🤦🏻‍♀️

آره دیدم خیلی کم پیش میاد کارشون رو رها کنن مگه با چوب بیفتی دنبالشون 

جان و جهان من تویی   
رفتن جلو در خونه بغلی کارشونو ادامه دادن😂 حتی یه لحظه هم نمیخواستن تمرکزشون بهم بریزه😂🤦🏻‍♀️

🤣🤣

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️